Bajnokok Ligája

Ezek lehetnek a jó tippek a Real Madrid - Liverpoolra

megosztom

Teljesen háromesélyesen adják a fogadóirodák a Real Madrid - Liverpool Bajnokok Ligája negyeddöntőt.

Döntőnek is beillő rangadóval folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntős szakasza, kedden este a Real Madrid a két évvel ezelőtti győztes Liverpoolt fogadja. A két csapat 2018-ban egymás ellen játszotta a sorozat fináléját, akkor a királyi gárda Loris Karius emlékezetes hibáit kihasználva sima, 3-1-es győzelmet aratott. A mostani mérkőzés jóval kiegyenlítettebb lehet, legalábbis a fogadóirodák szorzói alapján mindkét csapatnak azonos esélye lehet a győzelem megszerzésére.

Csapathírek

A formák alapján a Real Madrid a stabilabb, hiszen a madridiak 11 meccs óta veretlenek, ugyanakkor a Liverpool is kezd magára találni, hiszen három kemény meccset tudott behúzni, ráadásul úgy, hogy még csak gólt sem kapott.
A hiányzókat illetően mindkét szakvezetőnek akadnak gondjai. A Realból elsősorban a csapatkapitány Sergio Ramos fog nagyon hiányozni, de Carvajal is sérült, Eden Hazard kapcsán pedig már ezt le sem kell írni, mert lassan 'állandó' állapotnak számít a belgánál.

A Vörösöknél Origi, Matip, Van Dijk, Henderson és Gomez a maródi, de az ő hiányukhoz már hozzászokhatott Jürgen Klopp. A hírek szerint az Arsenal elleni csapathoz képest bekerülhet a kezdőbe Wijnaldum James Milner helyére, elöl pedig a hétvégén csereként két gólt szerző Diogo Jota játszhat Salah és Mané között.

[3557617] 2021-04-06 21:00:00 Real Madrid - Liverpoolx

Mire érdemes fogadni?

Fogadói szempontból nem könnyű falat ez a mérkőzés, hiszen valóban nagyon kiegyenlítettnek tűnnek az erőviszonyok. A nézők nélküli világban a pályaválasztói jog sokkal kevesebbet számít, így a Real Madrid most kevésbé tud profitálni a madridi helyszínből. 

Az 1x2-es piacokat éppen ezért nem is piszkálnánk, nagyon lutrinak tűnik itt fogadni, talán egy döntetlen van benne leginkább a pakliban, amire pedig 3,50-es szorzó körül tudunk fogadásokat kötni.

Mivel két nemzetközileg nagyon rutinos klubról beszélünk, nagy esély van rá, hogy a döntés majd csak a második mérkőzésre marad, így a gólok számát illetően is érdemes elgondolkozni egy kontrázáson, hiszen a bukik +2,75-ös határa, picit magasnak tűnik.

Fogadási ajánlónkban ezúttal speciális lehetőségeket válogattunk össze a 22bet kínálatából, különböző szorzókon, különböző erősségekkel.

Az nálunk kifejezetten biztató tippnek tűnik, hogy sárga kártyákat mindkét félidőben láthatunk, erre pedig 1.45-ös a szorzó. Mivel nem tartjuk valószínűnek, hogy 0-0 lenne a mérkőzés végeredményre, ezért az a tipp is tetszetős, hogy az ötösön kívülről esik majd egy találat, főleg 2,20-as szorzó miatt.

A labdabirtoklás terén szerintünk inkább a Real Madrid lehet a domináns, hiszen a Liverpooltól nem áll távol, hogy átadja a területeket, hogy aztán szélvészgyors támadóival lekontrázza az ellenfelet. Az angolok - ahogy a Lipcse elleni visszavágón - most sem lesz sietős, szóval ez az opció is megfontolandó. 

A magasabb szorzókat kedvelő fogadók benézhetnek egy Wijnaldum büntetőlapra is. A holland a BL-ben hét szereplés során két sárgát szedett be, mivel most kezdő lesz, az is lehet, hogy végig a pályán marad, akkor pedig komoly csatában lesz része a középpályán. Ezzel a fogadással mindenesetre várjunk ki a hivatalos kezdőkig.

Te mire fogadnál a Real Madrid - Liverpool meccsen?

{"headTitle":"Real Madrid - Liverpool ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-06 21:00","footerTitle":"* Speciális fogadások > All yellow cards in one half ","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Labdabirtoklás - Real Madrid 50.5 % felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Mindegyik sárga lap egy félidőben lesz* - NEM ","odds":"1.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Lesz gól az ötösön belül -- NEM ","odds":"1.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Wijnaldum lapot kap ","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

  • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
     
  • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
     
  • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

[3557617] 2021-04-06 21:00:00 Real Madrid - Liverpoolx;
megosztom