Darts

Elcsábultunk egy 21-es oddsnak - tippek a Premier League-re

 • Cesc18
megosztom

Zseniális mérkőzésekkel vette kezdetét a 2021-es Premier League, de sok idő nincs a látottakon elmélkedni, hiszen kedden este már a második fordulóra kerül sor Milton Keynes-ben.

Nagyon nem bírtak egymással a játékosok a nyitófordulóban, ugyanis az öt mérkőzésből négy pontosztozkodással zárult, ami elég jól előrevetíti, hogy milyen ádáz küzdelmet láthatunk majd az idei verseny során a rájátszásért, illetve a kiesés elkerüléséért. Szerencsére fogadás szempontjából is jól sikerült este van mögöttünk, hiszen mindkét erősnek vélt tippünk zöldült, köszönhetően Jose de Sousa 180-as dobásainak, illetve Jonny Clayton 129-es kiszállójának. Lássuk, hogy kedden milyen tippekbe érheti meg befektetni!

Premier League, 2. forduló    
Kezdés Mérkőzések 1 X 2
20:10 Gary Anderson v Jose de Sousa 2.30 4.30 2.50
20:45 Jonny Clayton v Glen Durrant 1.48 4.70 5.50
21:20 Dimitri Van den Bergh v Nathan Aspinall 2.08 4.00 2.85
21:55 Michael van Gerwen v Peter Wright 2.15 4.20 2.75
22:30 James Wade v Rob Cross 1.95 4.30 3.10

Az est Gary Anderson és Jose de Sousa összecsapása nyitja, amely kapásból egy elég háromesélyes meccsnek ígérkezik, de ezt a szorzók is tökéletesen szemléltetik. Mindketten egy ponttal kezdték a tornát, ám nagy különbség, hogy De Sousa 6-5-re vezetett, míg Anderson 6-5-ös hátrányból mentette ikszre. Ráadásul nem is akárhogyan, egy 156-os kiszállóval tette ezt meg a kétszeres világbajnok skót, miközben James Wade 80 ponton várakozott, hogy lezárja a meccset. A portugál kezdett a győzelemért, de kapott hátulról egy 12 nyilast Rob Cross-tól, így végül be kellett érnie az egy ponttal. Bár De Sousa volt közelebb a győzelemhez, de ha pusztán a számokat nézzük, akkor Anderson erősebb játékot tett a színpadra. Jelentősen nagy különbség viszont nem volt köztük, így érhető a fogadóirodák oddsszabása. 

Fogadás szempontjából ismét meg lehet próbálni a 180 overt a portugálra. Jól dobták a tömeget mindketten, így pedig ebből egy komoly adok-kapok kerekedhet, ráadásul benne van az is, hogy kijátsszák a maximum 12 leget. Minden adottnak tűnik, hogy De Sousa ismét megdobja a legalább négy 180-at. Erre egyébként a versenyt szponzoráló Unibet 1.84-szeres pénzt kínál. 

A skót-portugál csatát egy walesi-angol követi, méghozzá Jonny Clayton és Glen Durrant főszereplésével. Messze ez tűnik a mai menüben a legegyértelműbb meccsnek. Sajnos továbbra sem érezni az erőt Durrant játékában, tegnap egyedüliként dobott 90-es átlag alatt és ez a teljesítménye pont beleillik abba a sorba, amit az elmúlt 4-5 hónapban láthatunk tőle. Hatalmas harcos, de úgy tűnik, hogy nem találta még meg a kiutat a gödörből, így pedig ebben a mezőnyben nem sokra hivatott. Különösen nem Clayton ellen, aki az egyik, hanem a legforróbb formában lévő játékos. Pokolian jól dobott Peter Wright ellen is a walesi és ez az a játék, amivel jelenleg szinte biztosan nem fog tudni konkurálni a címvédő angol. 

Nem annyira jellemző a söprés a Premier League-ben, de azért az elmúlt hét kiírásban mindig volt egy nullázás, és nem kizárt, hogy idén ez lesz az a meccs, ahol az egyik félnek nem osztanak majd lapot...21-es szorzóval csábít a Clayton 7-0 - természetesen lehet egy visszafogottabb hendikepbe is fektetni, de mi most rámegyünk a legvadabb tippre. 
 

Tudtad? A PDC Hungarian Fan Club Facebook-oldala már közel 50 ezer tagot számlál. Csatlakozz Te is hazánk legnagyobb dartsos közösségéhez!


A folytatásban Dimitri Van den Bergh és Nathan Aspinall veszi birtokába a Marshall Aréna színpadát. Bár az angol tudott egyedüliként nyerni az első estén, de látva Durrant teljesítményét, ez azért nem volt akkor fegyvertény. Tegyük hozzá, hogy jól játszott azért Aspinall, ugyanakkor a jó a Premier League-ben nem mindig elég a két pont megszerzéséhez. Az angolra egyébként pont ez jellemző idén, nem megy neki rosszul, de igazán kiemelkedőt sem tud hozni. Meglátjuk ez mire lesz elegendő a belga ellen, aki viszont 105-ös körátlaggal kezdett és nem járt messze attól, hogy levadássza a holland klasszis skalpját. 

Az est negyedik összecsapásán Michael van Gerwen és Peter Wright néz farkasszemet egymással, ami talán a keddi menü legínycsiklandozóbb fogása. Nem csak azért ígérkezik ez pikánsnak, mert két zseni találkozik, hanem, mert a skót az utóbbi hónapokban rendre "beszólogat" a holland riválisának. Legutóbb épp azt találta mondani, hogy Van Gerwen idén nem nyer televíziós tornát. Az biztos, hogy ezekkel a mondataival csak még motiváltabbá teszi a háromszoros világbajnokot. 

Mindketten jó formát mutattak az első meccsükön, szóval egy igazán parázs és nagyon jó színvonalú meccsre van kilátás, amelybe fogadás szempontjából mi nem is szívesen nyúlnánk bele.
 


A keddi fordulót a Gerwyn Price helyére beugró James Wade és Rob Cross párharca zárja. Bár utóbbi az, aki alanyi jogon részt vehet a versenyben, azonban előbbi sokkal jobb teljesítményt nyújt nála az utóbbi másfél évben. Ettől függetlenül Cross-t nem lehet leírni, elég motivált és időnként képes megrázni magát. A hétfői meccsükön elég jól kiszállóztak mindketten és ha ma is ezt láthatjuk tőlük, akkor ez egy kiegyenlített küzdelem lehet. 

{"headTitle":"Premier League, 2. forduló","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-06 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"De Sousa 180-as dobásai 3.5 felett","odds":"1.84","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Clayton 7-0-ra nyer","odds":"21.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Fogadj a Premier League küzdelmeire és használd ki a 20.000 HUF értékű kockázatmentes fogadást:

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást egy sporteseményre.
   
 • Amennyiben az első fogadásod veszít, az Unibet visszatéríti a téted 20.000 HUF-ig.
   
 • A visszatérített bónusz készpénzben csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 20. 000 HUF kockázatmentes fogadást!

unibet

 

 • Pro
  MoneyMaker
  2021. április 6., Kedd 09:46
  • Ország:Nemzetközi
  • Fogadás típusa:Specális
  • Tipp:Highest Checkout Score - 2-Way: Over 118..5
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:1.83
  • Eddig éri meg:1.72
  • Tét:4
  • INDOKLÁS:

   Van den Bergh és Aspinall is klasszis a 100+ kiszállókban. Előbbi 164-ről, utóbbi 124-ről oldott meg tegnap egyet. De Aspinallnak volt még egy kísérlete 124-re, illetve 122-re és 108-ra is, mindnél csak a duplát/bull-t hibázta el. Ez a 118.5-ös line kiváló, Unibeten például 120.5, amibe már az olyan klasszikus 1 triplás kiszállók nem férnek bele, mint a 119 és 120.

  • Eredmény:

   144

  • kimenetel
   Nyereség
  • 3.32
megosztom