Bajnokok Ligája

Így fogadjunk lapokra a heti BL-meccseken

megosztom

Lássuk, milyen meccsekhez milyen bírót társított az UEFA és hol lehet az érték a héten a lapokban.

Határok és oddsok a heti BL-meccsekre
   
Mérkőzés Bíró Határ Alatt szorzó Felett szorzó
Real Madrid-Liverpool Brych (GER) 4.0 1.80 2.00
Manchester City-Dortmund Hategan (ROU) 3.0 1.90 1.90
Bayern München-PSG Lahoz (ESP) 4.5 1.80 2.00
Porto-Chelsea Vincic (SLO) 4.5 1.95 1.85

Két igencsak sportszerű csapat esik egymásnak az Etihad Stadionban, de az bizonyos, hogy a Citynek nem lesz olyan könnyű dolga a Dortmund ellen, mint volt a Mönchengladbachhal szemben. A BvB nincs jó formában, ezért volt talán kisebb meglepetés, hogy a spanyol Sevilla ellen továbbjutott, ám a BL egyik nagy esélyese ellen azért masszív underdogok. Az angliai 90 percet Ovidiu Hategan dirigálja majd, aki a csoportkör alkalmával öt meccsen csupán 14 lapot osztott ki. A line azonban rendkívül alacsony, ez pedig nem éppen egy Sahtar-Real Madrid lesz, hanem egy rangos negyeddöntő. Hogy reális-e a line és hogy mi a jó tipp ide, arról a Logibeten írtam egy ingyenes tipp keretein belül.

Felix Brych dirigálja a Real Madrid-Liverpool csörtét, amelyen két, a bajnokságban a vártnál gyengébben szereplő csapat "mentheti" meg a szezonját egy jó eredménnyel. A német sporttárs igencsak abszurd módon fújja idén a sípot, hiszen a németországi meccseken 2.75-ös átlagot hozott eddig, míg az összes nemzetközi meccsén ez a szám 5.67. Ugyan az angol csapat a Lipcse ellen 2 sárgát hozott csak 180 perc alatt, itt azért nehezebb találkozó vár Klopp fiaira. A 4-es határ a német nemzetközi meccseit ismerve korrekt line @2.00-ért, jó esély van rá, hogy egy szoros első meccsen elérjék ezt a határt a fiúk.

A szlovén Vincic egyre rangosabb és érdekesebb meccseket kap a szezonban, most például a Sevillában megrendezésre kerülő Porto-Chelsea-t dirigálhatja a szlovén sípmester. Mindkét csapat bravúros és meggyőző sikert aratott az előző körben, ez a meccsük viszont várhatóan igencsak szoros lesz (no, nem mintha a Porto habkönnyen verte volna a Juvét). Vincic eléggé szélsőséges teljesítményre képes, nehéz kiigazodni rajta, de inkább talán az overes "rigók" közé lehet őt sorolni. Ezen a meccsen talán inkább az over felé hajlunk, de a legbiztosabbnak az tűnik ha arra fogadunk, hogy nem a Chelsea kap több lapot. Ezt az alternatív lapos piacon érhetjük el, @1.50-es szorzóért a Porto +1 lap opciónál.

Ha hektikus teljesítmény, akkor Mateu Lahoz is szót kér, aki a tavalyi BL-döntő újrajátszásának első felvonását, vagyis a Bayern-PSG-t vezeti. Lahoz az utolsó négy meccsén 31 lapot osztott ki, míg előtte ugyanennyi találkozón csak 14-et. Azért az összképet tekintve ő is inkább az overes játékvezetők közé tartozik, ám a Bayern esetében azért tudhatjuk jól, hogy a lapokra igencsak bátor dolog fogadni. Szinte biztosak lehetünk benne, hogy a párizsiak futballoznak majd védekező szerepben, így az a tipp, hogy Neymarék szedik be a több figyelmeztetést, @1.95-ért igencsak jó ötlet.

bet365

 

megosztom