Tenisz

Ajándékszagú tippekre bukkantunk Kolumbiában

 • Cesc18
megosztom

Kevés bukmékernél van normális kínálat a kiszemelt meccsünkre, de az Unibet kivétel. Partnerirodánk több számunkra tetszetős piacot is nyitott.

A héten a WTA Touron Charlestonban a speciális zöld salakon, míg Bogotában a klasszikus vörös salakon rendeznek tornákat. Utóbbi helyszínen a keddi meccsek közül egy olyan párharcon akadt meg a szemünk, amelyen csak a különbség lehet kérdés. 

{"headTitle":"Lara Arruabarrena-Vecino - Jessica Plazas","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-06 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Arruabarrena","odds":"1.02","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Plazas","odds":"20.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Mint látható, a szabadkártyás Jessica Plazas igen magas szorzóval indul harcba a torna 2012-es bajnoka, Lara Aurrabarrena-Vecino ellen. Azt nem igazán kell ecsetelnünk, hogy a két játékos nagyon nincs egy szinten. Fogadás szempontjából az a kérdés, hogy a 19 éves kolumbiai lány hány játékra lehet jó?

Plazas az idei szezonban a legalacsonyabb szintű, 15 ezres ITF-tornák selejtezőjében próbálkozott, de főtáblára jutnia egyszer sem sikerült. Pedig ott azért hozzá hasonlóan, 800-on túli játékosokkal találkozott, ám a legtöbb veresége alkalmával még ellenük sem tudott 2-3 játéknál többet összekaparni. Ez azért jól mutatja, hogy milyen szintet képvisel. 

Arruabarrena egy nagyon rutinos, top 200-as teniszező, aki Bogotában egészen elképesztő mérleggel rendelkezik. A 2012-es győzelme óta ugyanis további kétszer játszott döntőt és kétszer elődöntőt. Az idei tornát is nagyon elkezdte, a selejtezőben két biciklit is kiosztott, azaz egyaránt 6-0, 6-0-ra nyerte meg a meccseit. Lássuk be, ez nem túl jó előjel Plazas számára...
 

Mire fogadjunk?


Az ilyen meccsekre a legtöbb fogadóiroda kínálata elég szűkös, ám nem ezek közé tartozik az Unibet, amely a játékok számára és a hendikepre is ad oddsot. 

A 14.5 játék alatt tipp például 1.77-ért fogadható, ami igencsak ajándékszagú. Ha Plazas 800-nál hátrébb rangsorolt játékosok ellen is alig tud játékokat nyerni, akkor Arruabarrena ellen az lesz a csoda, ha megússza a biciklit. 

Még akár a 13.5 alatt is megrizikózható 2.75-ért, ez a line 1 játékot enged a kolumbiainak. 

{"headTitle":"Lara Arruabarrena-Vecino - Jessica Plazas","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-06 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma 14.5 alatt","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Játékok száma 13.5 alatt","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Hogyan használhatod ki a 20.000 HUF értékű kockázatmentes fogadást?

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást egy sporteseményre.
   
 • Amennyiben az első fogadásod veszít, az Unibet visszatéríti a téted 20.000 HUF-ig.
   
 • A visszatérített bónusz készpénzben csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 20. 000 HUF kockázatmentes fogadást!

unibet

 

megosztom