Sztártipp

Ezek Phil Taylor tippjei az első fordulóra

megosztom

A 16-szoros világbajnok angol legenda szabadidejében az egyik szigetországi bukméker nagyköveteként tevékenykedik és ezúttal befizetés nélkül láthatóak a fogadási tippötletei.

Már csak néhány óra és Milton Keynes-ben kezdetét veszi a 2021-es Premier League. Délelőtti hír, hogy a világelső és regnáló világbajnok Gerwyn Price kihagyni kényszerül a versenyt, miután pozitív tesztet produkált - a walesi klasszis helyére James Wade ugrik be. 

Az esélyeket már több irányból körüljártuk, most pedig lássuk, hogy Phil Taylor milyen tippeket eszelt ki az első este mérkőzéseire. Az angol legenda a Twitter-oldalán osztotta meg a fogadásait: 

Mint látható, a Peter Wright - Jonny Clayton, Nathan Aspinall - Glen Durrant és Rob Cross - Jose de Sousa meccsekre egyaránt azt tippeli Taylor, hogy 11.5 legnél kevesebb dönt majd a győztes kilétéről. Ez azt jelenti, hogy egyik sem lesz szorosabb 7-4-nél. 

A Bwinen Wrightéknél és Crosséknál 1.70-ért, Aspinalléknál 1.62-ért fogadható a 11.5 leg alatt, ha pedig kombináljuk ezeket a tippeket, akkor 4.68-szoros pénz ütheti a markunkat.  

Szerintetek hány tippje jön be Taylornak?
 

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

  • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
     
  • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
     
  • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
     
  • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

megosztom