Darts

Erős fogadásokkal támadunk hétfő este - tippek a Premier League-re

 • Cesc18
megosztom

Hétfőn megkezdődnek a küzdelmek a 2021-es Premier League-ben. Íme tippötleteink az 1. fordulóra.

Igazi dartsmaraton elé nézünk, hiszen április 5-9. között öt nap alatt öt fordulót bonyolítanak le Milton Keynes-ben. A verseny felvezetőjében az esélyekről már értekeztünk, most pedig lássuk az 1. forduló párharcait. 

Premier League, 1. forduló    
Kezdés Mérkőzések 1 X 2
20:10 Nathan Aspinall - Glen Durrant 1.91 4.20 3.20
20:45 Rob Cross - Jose de Sousa 3.30 4.33 1.85
21:20 Peter Wright - Jonny Clayton 2.20 4.00 2.70
21:55 Gerwyn Price - Gary Anderson 1.80 4.35 3.50
22:30 Michael van Gerwen - Dimitri Van den Bergh 1.72 4.50 3.60

A 2021-es Premier League küzdelmeit a tavalyi döntősök, azaz Nathan Aspinall és Glen Durrant nyitja. Érdekes meccsnek ígérkezik, ugyanis az elmúlt hónapokban mindketten szenvedtek. Talán Aspinall meggyőzőbb volt egy fokkal, az első pályával kombinálva pedig ki is érdemelte a favorit státuszt a fogadóirodáknál, ugyanakkor annyival nem nyújtott jobb teljesítményt, hogy bizalmat szavazzunk számára. Fogadás szempontjából ez tipikusan az a meccs, amit jobb messziről elkerülni. 

Aspinall és Duzza után Rob Cross és az újonc Jose de Sousa veszi birtokába a Marshall Aréna színpadát. Utóbbi hiába első Premier League fellépésére készül, mégis esélyesebbnek számít a győzelemre, mint a 2018-as világbajnok angol. Az biztos, hogy a zárt kapuk segítségére lesznek a debütáló játékosoknak, hiszen ez így össze sem hasonlítható azzal a hangulattal, mint amikor több ezer szurkoló tölti meg az Arénákat. Ilyen körülmények között valóban a portugál a favorit, hiszen az elmúlt félévben jóval magasabb színvonalon játszik, mint Cross. Ugyanakkor az angolt azért óriási hiba lenne leírni, egy-egy meccsén képes megcsillogtatni abból valamit, amit 2020 előtt láthattunk tőle. Izgalmas meccsnek ígérkezik, amelyen a 180-ak felé lehet érdemes kacsingatni.

Különösen De Sousa esetében, aki 2021-ben minden versenyt figyelembe véve, a PL-indulói közül a leghatékonyabban termelte a maximumokat. 

3.5-ös line-t kapunk a portugálra, amit 11-12 leg alatt kényelmesen megugorhat, hiszen ez azt jelenti, hogy elegendő 3 legenként dobnia egy 180-at.

A folytatásban talán az est legizgalmasabb párharcára kerül sor, avagy Peter Wright és Jonny Clayton méri össze a tudását. A walesi utolsóként csatlakozott a 10 fős mezőnyhöz, a meghívóját a Masters megnyerésével vívta ki. Clayton azonban nem csak azon a tornán ment nagyot, hanem a Super Series versenyein és a UK Openen is jól dobott. Mondhatni, hogy az egyik legforróbb játékosa az idei szezonnak és ha kitart a jó formája, akkor erős kandidáltja a rájátszásnak. Wright viszont óriási kérdőjel, rettentő hullámzóvá vált a játéka és nem lennénk meglepve, ha a Premier League során is napról napra más formát mutatna.

Clayton verte már idén Wrightot, méghozzá a Masters elődöntőjében, azonban most hátsó pályáról nem merünk bizalmat szavazni számára, egyébként sem tudni, hogy a skót milyen lábbal kel majd fel. Inkább fogadunk arra, amiben a walesi zseniális 2021-ben, ez pedig a 100+ kiszállói. Az Unibet éppen 100.5-re húzta meg a line-t az esetében, erre pedig szívesen játsszuk meg az overt. 

Tudtad? A PDC Hungarian Fan Club Facebook-oldala már közel 50 ezer tagot számlál. Csatlakozz Te is hazánk legnagyobb dartsos közösségéhez!

Az est negyedik meccsén is egy walesi-skót párharcot láthatunk, ám ezúttal Gerwyn Price és Gary Anderson lesz a két főszereplő, avagy jön a világbajnoki döntő visszavágója. Az Ally Pallyben bántóan simán nyert a walesi, azonban az azóta mutatott formája nem éppen meggyőző. Persze világelsőként és regnáló világbajnokként mindenki az ő skalpjára vadászik, ez pedig nagyon nem könnyíti meg a dolgát. Kíváncsian várjuk, hogy PL-ben milyen formát mutat majd Price, ellene egyelőre nem mennénk, hiszen Anderson sem éppen brillírozik 2021-ben. Ez is egy olyan meccs, amit fogadás szempontjából inkább kihagyunk. 

A nyitóforduló utolsó meccsén Michael van Gerwent és Dimitri Van den Bergh-et láthatjuk. Ez egy nagyon komoly színvonalú mérkőzés lehet, ha ki tudják hozni egymásból a legjobbjukat. Hasonló problémával küzdenek egyébként az idei szezonban, sokszor nagyon magas átlagot érnek el, ám ez mégsem elegendő a győzelemhez. Különösen Van den Bergh szenved ebben a tekintetben, képtelen idén meccseket nyerni, ami nem túl jó a Premier League szereplésére nézve. Megműtötték egyébként a térdét és a szigetországba költözött, szóval nem teltek eddig unalmasan a 2021-es napjai. Kíváncsian várjuk, hogy sikerül-e visszatalálnia ahhoz a formájához, ami a World Matchplay megnyeréséig repítette. Van Gerwen talán még nagy falat lesz kezdésnek, de azért a holland sem olyan sebezhetetlen, így akár egy pontosztozkodás is benne lehet ebben a csörtében. 

{"headTitle":"Premier League, 1. forduló","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-05 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"De Sousa 180-as dobásai 3.5 felett","odds":"1.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Clayton legmagasabb kiszállója 100.5 felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Fogadj a Premier League küzdelmeire és használd ki a 20.000 HUF értékű kockázatmentes fogadást:

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást egy sporteseményre.
   
 • Amennyiben az első fogadásod veszít, az Unibet visszatéríti a téted 20.000 HUF-ig.
   
 • A visszatérített bónusz készpénzben csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 20. 000 HUF kockázatmentes fogadást!

unibet

 

megosztom