Darts

Kezdődik a Premier League! - oddsok és tippötletek

 • Cesc18
megosztom

Már csak egyet kell aludni és húsvét hétfőjén, azaz április 5-én este 20 órakor megkezdődnek a 2021-es Unibet Premier League küzdelmei.

A hétfői időpontból már sejthető, hogy a kialakult helyzet az idei kiírásra is hatással volt és nem a klasszikus, minden csütörtökön egy forduló lebonyolításban zajlik majd le a verseny. 

A teljes Premier League Milton Keynes-ben, zárt kapuk mögött kerül megrendezésre. Az első öt fordulóra április 5-9. között kerül sor, avagy öt napon át folyamatosan láthatjuk a világ elitjét. 

Más változás nincs, tehát az első kilenc forduló során mindenki játszik mindenkivel és a tabella utolsó két játékosa kiesik. A folyatásban a versenyben lévő nyolc játékos ismét megmérkőzik egymással, majd a legjobb négy május 28-án a rájátszásban eldöntheti egymás között a PL-cím sorsát.
 

Sokesélyes Premier League elé nézünk!


Papíron Gerwyn Price (3.50), Michael van Gerwen (3.50) és Peter Wright (6.00) a három legesélyesebb dartsos, ugyanakkor egyrészről az idei szezon egyelőre nem igazán róluk szólt, másrészről tavaly többek között a Premier League-ben is megmutatkozott, hogy zárt kapuk mögött elég könnyedén borulni tud az a bizonyos papírforma. 

Egy éve hármójuk közül egyedül Wrightnak sikerült bejutnia a rájátszásba, de az elődöntőnél tovább ő sem tudott jutni és végül Glen Durrant (26.00) lett a befutó. A háromszoros BDO-világbajnok angol nem túl jó eséllyel vág neki a címvédésnek, ugyanis tavaly a betegsége után olyannyira elvesztette a fonalat, hogy azóta sem talált vissza a legjobb játékához.

Ugyancsak kevés esélyt adnak a tavalyi döntős Nathan Aspinallnak (21.00) is, ami szintén érthető, hiszen az angol is keresi a legjobb formáját. Próbálkozott nyílcserével is, de az sem igazán segített, úgyhogy a hírek szerint visszatér a korábban is használt szettjéhez. 

A fogadóirodák erősorrendjében a nagy hármas után közvetlenül Gary Andersont (12.00) találjuk, aki talán a legnagyobb talány a mezőnyben. A kétszeres világbajnok skótnak vannak nagyon jó és nagyon gyenge pillanatai, így teljesen kiszámíthatatlan, hogy mit láthatunk majd tőle. 

Mielőtt az újoncokra térnénk rá, még Rob Cross-ról (41.00) nem esett szó. A világbajnok angol nagy szerencsével lehet itt a mezőnyben, hiszen a világbajnokságot követően éppen negyedik volt a ranglistán, így alanyi jogon részt vehet a Premier League küzdelmeiben. A 2020-as eredményei alapján aligha kapott volna lehetőséget. Biztosan lesznek nagyon jó meccsei és még a nyolcba is beverekedheti magát, de arra kevés esélyt látunk, hogy harcban legyen a végső győzelemért. 


 

Veszélyes újoncok!


Három debütálót is találunk a mezőnyben és bizony Jonny Clayton (13.00), Jose de Sousa (17.00) és Dimitri Van den Bergh (13.00) is képes lehet odaérni a rájátszásba. A walesi talán az egyik legforróbb formában lévő játékos 2021-ben, de kérdés, hogy ez a jó formája kitart-e a Premier League során is. Clayton szorzója egyébként szépen beesett, hiszen a Masters megnyerését követően még 26-os oddson kínálták a PL-győzelmét, mostanra viszont ez már megfeleződött. 

De Sousa és különösen Van den Bergh idén kicsit halványabb teljesítményt nyújt. A belgának megoperálták a térdét, elmondása szerint még mindig nem 100 százalékos, ám a gyengébb eredményeket nem ennek tulajdonítja. Nagyon kíváncsiak leszünk mindkét játékosra, az biztos, hogy ilyen körülmények között sokkal könnyebb lesz helytállniuk a PL-ben, mint több ezer néző előtt lenne. 

 

Tudtad? A Premier League fordulóit a Sport TV teljes egészében élőben közvetíti, azonban ha nem tudsz képernyő elé kerülni, akkor az Unibet TV-nek köszönhetően mobilról is élőben nézheted a küzdelmeket!

 

Mire lehet érdemes fogadni?


A versenyt szponzoráló Unibet nem csak arra kínál fogadási opciót, hogy ki nyeri a PL-t, hanem például arra is, hogy ki lesz az alapszakasz legjobbja vagy kik lesznek a kiesők. 

Az alapszakasz megnyerését illetően Van Gerwen a favorit, aki 2013 és 2019 között zsinórban hétszer húzta be, tavaly viszont csúfosan szakadt meg a sorozata, hiszen még rájátszásba sem tudott jutni. Az idei formája viszont sokkal biztatóbb a hollandnak, szóval 3.25-ért akár meg is rizikózható, hogy a tabella élén zár az alapszakaszt követően. 

Fogadhatunk arra is, hogy kik jutnak be az elődöntőbe. Itt egyértelműen Claytonban gondolkozunk, akire 2.20-as oddsot kínálnak. 

A kiesést illetően a Durrant, Aspinall, Cross trióban gondolkozunk, de Van den Bergh is bajban lehet, hiszen hiába voltak idén jó meccsei, valahogy a győzelmek nem jöttek számára. A Premier League-ben pedig minden pontnak fontos szerepe lehet, szóval a belga kiesésére kínált 4.00-es oddson akár el is lehet gondolkozni. 

Ami még érdekes lehet, hogy ki dobja a legtöbb 180-at. Ebben a tekintetben De Sousa szinte biztosan tényező lesz, ötszörös pénzért pedig nem is hagyjuk parlagon. 

{"headTitle":"Premier Leeague 2021","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-05 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ki nyeri az alapszakaszt? Van Gerwen","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Clayton bejut a rájátszásba? Igen","odds":"2.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Van den Bergh az utolsó két hely egyikén végez","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Ki dobja a legtöbb 180-at? De Sousa","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Fogadj a Premier League küzdelmeire és használd ki a 20. 000 HUF értékű kockázatmentes fogadást:

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást egy sporteseményre.
   
 • Amennyiben az első fogadásod veszít, az Unibet visszatéríti a téted 20. 000 HUF-ig.
   
 • A visszatérített bónusz készpénzben csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 20. 000 HUF kockázatmentes fogadást!

unibet

 

megosztom