Sportfogadás

41-es szorzójú tippjét osztotta meg az a fogadótársunk, aki nemrégiben 105 milliót kaszált

  • Cesc18
megosztom

Egy hét múlva, április 10-én rendezik a világ egyik leghíresebb lóversenyét, a Grand Nationalt. Egy angol lapnak köszönhetően pedig megtudhatjuk, hogy melyik lóra teszi tétjét az a 40 éves brit úriember, aki nemrégiben elképesztő nyereményt könyvelhetett el.

Paul Deannek a Cheltenham Fesztiválon egy álma vált valóra, hiszen egy olyan hosszútávú szelvénye zöldült, amely forintra átszámolva 2200-ból nagyjából 105 milliót hozott a konyhára.

Azt tudni kell, hogy Dean az utolsó tippjét már nem várta meg, hiába volt Envoi Allen a futama toronymagas favoritja és hiába hozhatott volna a teljes szelvény 511 ezer angol fontot.

A brit fogadótársunk úgy döntött, hogy megelégszik a 250 ezer fontos nyereménnyel. A szelvény összeállítása mellett ez volt a másik nagyon jó döntése, hiszen Envoi Allen bukott és értelemszerűen, így nem nyerte meg a futamát és vitte volna a szelvényt is. 

5 éves korom óta fogadok, nagyon részletesen tanulmányozom a formákat, néha akár naponta 8 órát is rászánok. Ez a nagy nyeremény azt jelenti, hogy most már még több időt tölthetek a sportfogadással, amit imádok csinálni. 

Mindig is több időt szerettem volna erre fordítani, de csak 18 hónappal ezelőtt tettem meg ezt a lépést és úgy tűnik, hogy meg is térült. Olyan érzés, mintha álmodnék." - mondta Dean. 

A Stockton-on-Tees-i fogadó természetesen készül a Grand Nationalre is, amely a világ egyik leghíresebb és legbrutálisabb lóversenye. A GN múltja egészen 1839-ig nyúlik vissza és a szigetországban nagyobb népszerűségnek örvend, mint például az FA Kupa vagy éppen a wimbledoni tenisztorna. Mivel a futam távja több, mint 4 mérföld és ezalatt 30 nagyon nehéz akadályt kell leküzdeni, így sajnos nem ritka, hogy egy-egy induló akár el is pusztul a verseny során. Fogadás szempontjából is rettentően nehezen tippelhető, de ez az a verseny az év során, amit egyszerűen nem lehet kihagyni. 

Dean választása Mister Malarkyra esett, aki cikkünk írásának pillanatában 41-es oddson fogadható a bet365-ön. 

Természetesen E/W-ben ajánlotta a tippet, ami azt jelenti, hogy győzelemre és helyre. Ebben az esetben, ha az első 5 között ér célba Mister Malarky, akkor is hoz a konyhára. 
 

Hogyan tudom megfogadni?


Érdemes a bet365 keresőjét használni. Ha beütöttük Mister Malarky nevét, a kereső azonnal kidobja és onnantól nem maradt más dolgunk, mint bepipálni a Gy/h négyzetet és beírni a tétet. A kiválasztott tétet meg fogja duplázni, miután a tét egyik része a ló győzelmére irányul, a másik pedig a helyezésére. 
 

 

Ez a 41-es odds egyébként kezdésig még akár emelkedhet is, ez pedig azt jelenti, hogy a bet365 Garantált Legjobb Nyereményszorzó ajánlatának köszönhetően a magasabb oddson számolják el, természetesen abban az esetben, ha nyerő helyen érkezik célba. 

A Grand Nationalre vélhetően a profi brit lóversenyes forrásunknak is lesz tippje, így aki nem akar erről lemaradni, érdemes minél előbb csatlakoznia.

 

Hogyan láthatom a brit lovis tippjeit?
 
  • 1. Csatlakozz a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez - részletekért kattints ide!
     
  • 2. Válassz egy Logibet-csomagot - bármelyiket választod, a lovis csatorna elérhető lesz számodra.
     
  • 3. A következő oldalon add meg a Discord-azonosítód, hogy hozzáférést tudjunk biztosítani számodra a zárt csatornákhoz.

 

>>> SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI ÉS LÁTNI AZ ÖSSZES LÓVERSENY-TIPPET <<<

 

megosztom