Átigazolás

Óriási fordulat Haaland ügyében, komoly hasznot húzhatsz belőle

megosztom

Egyre több jel arra utal, hogy a nyáron elhagyhatja a Dortmund csapatát Erling Haaland.

Valamivel több, mint egy hete számoltunk be arról, hogyan is áll Erling Haaland lehetséges klubváltásának sztorija és hogyan kínálják a következő csapatára a szorzókat a fogadóirodák. 

Bő egy hete még a Real Madrid volt az első számú favorit, aztán néhány napja a Manchester Ciyt is beszállt a versenybe, ám a legfrissebb hírek alapján mindkét gigász hoppon maradhat. 

Csütörtökön a spanyol sajtó több vezető lapja is beszámolt ugyanis arról a tényről, hogy a játékos ügynöke, Mino Raniola és Haaland édesapja egy magángéppel Barcelonába utazott, a reptéren pedig nem más vette fel őket, mint Joan Laporta, a Barca elnökének biztonsági főnöke. 

 

A képek és videók önmagukért beszélnek, így nem lehet kérdés, hogy milyen ügyben találkoznak a felek. A csütörtöki találkozó egyben megerősíti azokat a híreket is, amelyek arról szóltak, hogy Haaland már vett is egy házat magának Spanyolországban. 

A nemrég újraválasztott Laporta elnök az elmúlt hónapokban Haaland megszerzésével (is) kampányolt, így egyáltalán nem kizárt, hogy a norvég csodacsatár a Nou Campba teszi át a székhelyét. Haaland piaci értéke a Transfermarkt szerint jelenleg 110 millió euró. 

Az Unibetnél mindenesetre még most nagyon csábító szorzón lehet fogadást kötni a Haaland-Barca házasságra, de aki lát fantáziát ebben a fogadásban, az cselekedjen gyorsan, mert vélhetően hamarosan módosítani fogják a szorzókat. 

Szintén a héten derült ki, hogy Sergio Agüero a nyáron elhagyja a Man. Cityt, az argentin pedig jó eséllyel a Barcelonához csatlakozik majd, ahol együtt játszhat jóbarátjával, Lionel Messivel. 

{"headTitle":"Erling Haaland klubja 2021. 09. 01-én ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-01 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Borussia Dortmund ","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Manchester City ","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Real Madrid ","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Barcelona ","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Hol találod ezt a fogadást? 

Unibet > Labdarúgás > Végső fogadások >Speciális >Átigazolások 

unibet
megosztom