Baseball

Baseballra fogadnál? Mutatjuk, hol éri meg!

Itt az április, úgyhogy a baseballrajongók izgatottan várhatják mit hoz az új MLB-szezon Amerikában. A Bet365 két ajánlattal készül az előttünk álló szezonra, mutatjuk őket!

Az itthon népszerű sportágak esetén már megszokhattuk, hogy a Bet365 különleges ajánlatokkal próbálja a piacvezető pozícióját megtartani az irodák közötti versenyfutásban. Az MLB-re, vagyis a tengerentúli baseball bajnokságra is kiterjesztették speciális ajánlataikat, ahol a méltán népszerű Parlay (vagyis kombinációs/gyűjtő) bónusz mellett a "korai kifizetés" funkció is elérhető lesz.

Parlay bónusz: 

A Parlay bónuszt vagy másnéven gyűjtő bónuszt akkor nyújt a Bet365, ha egynél több meccset választunk ki, az adott bajnokságok adott piacáról. Minél több választást tartalmazó fogadást készítünk, annál nagyobb lesz a bónusz mértéke is, amely egészen 70%-kal növelheti a nyereményünket. A Parlay bónusz igényléséhez nem kell semmit tennünk, csupán olyan piacokra fogadni, amelyek kvalifikálnak a bónuszra.

Így működik:

 • Tegyél egy 2 vagy több választásból álló mérkőzés előtti parlay (gyűjtő) fogadást az NFL / NBA / MLB / NHL bajnokságokra a következő 2 esélyes piacokon: Hendikep (Spread/Run Line/Puck Line), Játék összesített.
   
 • Amennyiben a fogadás sikeres, 5-70% bónuszt adunk hozzá a nyereségeihez. A bónusz értéke a választások számától függ.
   
 • A bónuszt készpénzként fizetik ki, amelyet a kivehető egyenlegén írunk jóvá.
     Parlay Bónusz* lebontása
2-es gyűjtő +5% bónusz
3-as gyűjtő +10% bónusz
4-es gyűjtő +15% bónusz
5-ös gyűjtő +20% bónusz
6-os gyűjtő +25% bónusz
7-es gyűjtő +30% bónusz
8-as gyűjtő +35% bónusz
9-es gyűjtő +40% bónusz
10-es gyűjtő +45% bónusz
11-es gyűjtő +50% bónusz
12-es gyűjtő +55% bónusz
13-as gyűjtő +60% bónusz
14-es gyűjtő vagy nagyobb +70% bónusz
 A részleteket az Ajánlatok menüpont alatt tudod megnézni.

Korai kifizetés bónusz

Rettentő bosszantó tud lenni, amikor egy már-már megnyert mérkőzésen komoly fordulat áll be, így a nyertes szelvény helyett egy vesztes fogadást könyvelhetünk el. Ilyen esetekben a Bet365 korai kifizetés bónusza a segítségünkre siet és nyertesként írja jóvá a tippet számunkra. Az MLB esetén a korai kifizetést 5 run vezetésnél határozták meg, így amint eléri csapatunk ezt az előnyt, már hátra is dőlhetünk.

Így működik:

 • Tegyél egy mérkőzés előtti fogadást a Győztes (Money Line) piacon bármely MLB mérkőzésre egészen 2021. november 3-án, szerdáig bezárólag.
   
 • Egyszeri fogadásoknál, ha a csapata 5 run vezetést szerez bármikor a mérkőzés során, a fogadását egészben kifizetik függetlenül attól, hogy a másik csapat megfordítja-e a mérkőzést.
   
 • Többszörös fogadásoknál, ha a csapata 5 run előnyt szerez, ezt a választást nyertesnek jelölik a Fogadásaim részen, a fogadás fennmaradó választásai pedig továbbra is érvényben maradnak.

Magyarországon a baseball egyre népszerűbb, így ha te is követed vagy szeretsz baseballra fogadni, érdemes kihasználni a Bet365 ajánlatait. A Sport TV jóvoltából magyar kommentátorok mellett lehet végig izgulni a teljes szezont egészen a World Series-ig. Ha pedig több meccsre vagy kíváncsi, akkor érdemes a Bet365 streamjét csekkolni, hiszen az összes meccs élőben lesz követhető.

 


Regisztrálj a bet365-re és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre 
   
 • Amit kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak 
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen 

 

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

bet365