Sportfogadás

Mutatunk két tippet, amivel megszerezheted a bónuszt az Andorra-Magyarország meccsel

megosztom

Partnerirodánknál csupán két nyerő fogadást kell kötnöd az elkövetkezendő két napban és máris megajándékoznak egy 3.000 HUF értékű bónusszal. Íme a részletek!

Még nem késő kihasználni a BetClic "Sportmisszió" névre hallgató ajánlatát, ugyanis a határidő március 31. Eseményekben pedig nincs hiány, hiszen kedden és szerdán folytatódnak a világbajnoki selejtezős küzdelmek, tehát rengeteg mérkőzés lesz terítéken, köztük az Andorra - Magyarország összecsapás is. De Miamiban a teniszezőknél ugyancsak meccsdömping vár ránk, miután a férfiak versenye még csak a nyolcaddöntőknél jár, míg a hölgyeké a negyeddöntőknél. 
 

Hogyan szerezhetem meg a 3.000 HUF bónuszt?


A bónusz megszerzéséhez mindösszesen két nyerő fogadást kell kötni, minimum 1.50-es szorzón és fogadásonként legalább 1.500 HUF értékben. Amennyiben sikerült teljesíteni a feltételeket, a BetClic áprilisi 1-én Freebet formájában írja jóvá a számlánkon a 3.000 HUF-ot.

Vegyük példának az Andorra - Magyarország meccset. Ha az alább látható két tippet külön-külön 1.500 forinttal megjátsszuk és válogatottunk nyerőre hozza le őket, akkor jogosulttá válunk a 3.000 forint értű Freebet bónuszra.

 

 

De bármilyen sporteseménnyel kihasználható ez az ajánlat, amire figyelni kell, hogy a BetClic oldalán a promócióknál rá kell nyomni a "Részt veszek" gombra, máskülönben hiába teljesülnek a feltételek, a Freebetet nem írják jóvá. Érdemes a részvételi feltételeket is átnyálazni, nehogy utólag meglepetésben legyen részünk. 

Aki nem csatlakozott még a BetClichez, az alább látható lépésekkel rögtön egy 20.000 HUF értékű Freebetre tehet szert.

Hogyan használhatod ki az ajándék fogadást (Freebet)?

 • Lépj fel a BetClic oldalára és készítsd el a regisztrációdat. 
   
 • Fizess be a számládra egy olyan összeget, amelyet megengedhetsz magadnak.
   
 • Tegyél meg egy fogadást az első befizetésed értékében legalább 1.50-es szorzóval.
   
 • Ha a fogadásod nyer, akkor a nettó nyereményt jóváírják a számládon. 
   
 • Ha a fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed volt.

 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

betclic

 

megosztom