Foci-vb 2022

A bukik szentül hiszik, hogy ez lesz a végeredmény Andorrában

megosztom

Ritkán láthatunk olyat, hogy 5-ös szorzó alatt kínálnak pontos eredményt - a magyarok következő meccsén ez a helyzet.

Lassan négy éve már, hogy válogatottunk a Storck-korszak mélypontjára jutott és kevesebb, mint egy évvel a parádés Eb-szereplés után Andorrában 1-0-s vereséget szenvedett. A vb-selejtezős blama után a szurkolók levetették a mezt a játékosokkal, többek között a találkozó után könnyeivel küszködve nyilatkozó Dzsudzsákkal és az a történelmi kudarc még sokáig fogja kísérteni a válogatott híveit... 

Azóta nem találkoztunk a törpeállam legjobbjaival, tehát itt a törlesztés első felvonása, ám kisebb intőjel, hogy az ominózus vereségen betaláló, akkor civilben autószerelőként dolgozó Marc Rebes ismét a pályára várható. Viccet félretéve, Rossi kezei alatt azért szép fejlődésen esett át a csapat, mondjuk ez San Marino ellen pont, hogy nem volt különösebben érzékelhető.

A győzelem mindenesetre nem lehet kérdés ezúttal, már ha hiszünk a bukiknak. A találkozó oddsaival már külön anyagban foglalkoztunk, most pedig pillantsunk rá a pontos eredmény piacára.

Ritkán láthatunk olyat, hogy végeredményre 5-ös oddson vagy az alatt kínálna opciót a 22bet, ám amint az alábbi ábra mutatja, most pontosan ez a helyzet állt elő. A válogatott 2-0-s győzelmére mindössze 4-szeres pénzt kapunk, tehát a bukinál mondhatni megvannak győződve erről az eredményről.

Érdekesség, hogy ha megismétlődne a 2017-es 1-0-s eredmény, 36-szoros összeg ütné a markunkat.

Mivel az andorraiak az eddigi két vb-selejtezőn gólt sem szereztek, így érthető, hogy a legkisebb szorzók egyikében sem találunk hazai találatot. A miniállam szempontjából még a 0-0 lenne a legreálisabb, amely 9.80-szoros oddson pakolható.

Ti milyen végeredményre számítotok Andorra ellen?

{"headTitle":"Andorra-Magyarország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-31 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"0-2","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"0-1","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"0-3","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"0-4","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"0-0","odds":"9.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"1-0","odds":"36.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

  • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
     
  • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
     
  • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet
megosztom