Foci-vb 2022

Ázsiai hendikeppel fogadunk az albán-angolra

  • Tomihmv

Közel kétszeres szorzójú tippet küldünk csatába a balkániak és a szigetlakók csatáján.

Vasárnap is temérdek világbajnoki selejtezőt rendeznek Európában, melyek közül, a magyarok csoportjában tartandó, Albánia-Anglia ütközettel foglalkozunk jelen cikkünkben.

Az albánok Andorrában kezdték a selejtezősorozatot, ahol hozták a kötelezőt, de mégis csak egy soványka sikert (1-0) értek el. Igaz, a vezetőgóljukat követően a győzelmük nem forgott kockán, a miniállam voltaképp komolyabb lehetőséget sem tudott kialakítani, egy-két távoli lövésre tellett erejéből, egyébként is mindössze 84 teljesített passzuk volt.

Ennél természetesen jóval több kell Albániától vasárnap, ha pontot vagy pontokat akar szerezni, még akkor is, ha az angolok sem szakították szét az istrángot csütörtökön.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


cbet

A szigetlakók 5-0-ra nyertek San Marino ellen hazai pályán, ami könnyen lehetett volna több is, de a hosszú kihagyást követően, illetve a felforgatott kezdőnek köszönhetően ennyire tellett erejükből.

A hét utolsó napján viszont vélhetően a Kane, Foden, Rice, Maguire, Shaw ötös kezdőkén kaphat lehetőséget, vagyis egy sokkal erősebb angol válogatott futhat ki a Loro-Borici Stadion gyepére. Az pedig eldőlt, hogy Rashfordra, Sakára és Walkerre nem számíthat Southgate a folytatásban.

Noha a hazaiak jó passzban vannak (az utolsó hat meccsükön nem kaptak ki, sőt zsinórban négy sikerrel a hátuk mögött várják a találkozót), azért Anglia nagy falat lesz számukra, pláne, ha figyelembe vesszük, hogy az utóbbi időkben milyen eredményeket értek el a gigászok ellen.

Vagyis amondóak vagyunk, hogy kijön a felek közti reális tudásbeli különbség és az angolok legalább két góllal nyerni tudnak Albániában. Ennek köszönhetően a vendégekre fogadunk, méghozzá -1,5-ös ázsiai hendikeppel, amely fogadási opcióra közel kétszeres szorzót kínál partnerirodánk.

{"headTitle":"Albánia - Anglia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-28 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Anglia -1,5 (ázsiai hendikep)","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3495347] 2021-03-28 18:00:00 Albánia - Angliax;