Foci-vb 2022

"Letutizzuk" a norvég-török vb-selejtezőt

  • Tomihmv

Az előjelek alapján nem kellene, hogy gond legyen ezzel az 1.80-szoros tippel a felek csatáján.

Egy igazán pikáns mérkőzés is terítékre kerül a szombati, európai világbajnoki selejtezőkben, hiszen a bravúrgyőzelemmel rajtoló Törökország a jó erőkből álló Norvégiával találkozik. A kialakult járványügyi helyzetnek köszönhetően azonban nem északon, hanem semleges pályán, Málagában csapnak össze a felek.

A norvégok összességében könnyed sikerrel rajtoltak, hiszen 3-0-ra tudtak nyerni a gibraltáriak otthonában. Azonban a miniállam reteszét csak az első félidő hajrájában sikerült feltörniük, igaz, azt követően szűk negyedóra alatt hármat is berámoltak. Mindezek után a kulcsjátékosok pihenőt kaptak, aminek köszönhetően többek között bemutatkozott a Ferencváros üdvöskéje, Tokmac is a skandináv válogatottban.

Szombaton azonban jóval több kell a norvégoktól, főleg Haalandtól, aki meglepetésre gól nélkül maradt, mindemellett Ödegaard sérülés miatt kidőlt, míg mellette Berge maradhat ki.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


cbet

Ami a "vendégeket" illeti, a törökök hangzatos sikerrel startoltak, hiszen 4-2-re verték Hollandiát a nyitónapon, úgy, hogy 3-0-ra is vezettek. A siker egyértelműen Burak Yilmaz parádés játékának volt köszönhető, aki mesterhármassal rukkolt ki, de mellette több jó teljesítmény is fellelhető volt a csapatban.

Mindezeknek köszönhetően Senol Günes szövetségi kapitány borítékolható, hogy a szerdai sikercsapatát dobja harcba, vagyis a fontos játékosok a kezdősípszótól újfent a pályán lesznek.

A továbbjutás szempontjából kulcsfontosságú ez a mérkőzés mindkét fél számára, de mivel az első kanyarban Törökország meglepetést okozott, így a megszokottnál felszabadultabban léphet pályára. Ám az is biztos, hogy a norvégok sem stresszelnek rá a meccsre, vagyis a felek egy jó meccset hozhatnak össze, főleg, hogy a hazaiaknak nyerniük kellene.

Erre épül tippünk is, mivel arra fogadunk, hogy mindkét csapat szerez gólt, ami a felek előélete, és főként a törökök mostani formája alapján könnyedén zöldülhet, így 1.80-ért játékba is küldjük.

{"headTitle":"Norvégia - Törökország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-27 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3495288] 2021-03-27 18:00:00 Norvégia - Törökországx;