Foci-vb 2022

Hihetetlen határra fogadunk az angolok vb-selejtezőjén

  • Tomihmv

Ezen a vb-selejtezőn nagyjából csak az a kérdés, hogy tudnak-e az angolok két számjegyű gólt szerezni San Marino ellen.

Ahogy ígértük, az Andorra-Albánia ütközetet követően az Anglia-San Marino meccsel is foglalkozunk a magyarok selejtezőcsoportjában.

Az esélyeket nem kell sokáig ecsetelni, a hazaiakra háromesélyben nagyon sok fogadóiroda oddsot sem kínál, a vendégekre pedig nagyon magas, néhol több, mint 100-szoros oddson (!) lehet fogadni.

Southgate együttese a parádés Eb-selejtezőt követően a Nemzetek Ligájában nem sziporkázott, meglepetésre a belgák és a dánok mögött csak a harmadik helyen végzett. Ugyanakkor ezen találkozó előtt felesleges kiindulni ezen eredményekből. Még akkor is, ha az angol mester borítékolható, hogy a sztárjainak pihenőt ad csütörtökön, illetve hiányzói is vannak (például Sancho, Henderson, Alexander-Arnold, Pickford), hiszen az albánok és a lengyelek ellen jóval nehezebb meccsre számíthat a következő napokban.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


cbet

Ugyanakkor ez nem jön jól a San Marinó-i alakulatnak, hiszen a "tartalékok" kettőzött erővel hajtanak majd ezen a találkozón, amit jól példáz az angolok tavalyi, Wales, illetve Írország ellen aratott egyaránt 3-0-s sikere, ahol hasonlóan alkalmi válogatottat küldött pályára Southgate.

Mindemellett nem árt tisztában lenni azzal, hogy jelen pillanatban a FIFA világranglistája alapján,

a San Marino-i csapat számít a világ leggyengébb válogatottjának.

Mindezekhez pedig érdemes hozzátenni, hogy a tavalyi évük nem sikerült túl fényesen a vendégeknek, immáron hét mérkőzés óta gólt sem tudtak rúgni, a komolyabb válogatottak (Belgium, Oroszország) ellen mostanság idegenben kilenc gólt kaptak, továbbá a csapatkapitány (Simoncini) mellett, hét olyan játékos is kimarad náluk, akik több, mint 10 válogatottsággal rendelkeznek, vagyis rutinos hiányzóik lesznek.

Mindezek tükrében tényleg csak az a kérdés, ahogy fentebb is fogalmaztunk, hogy az angolok tudnak-e két számjegyű gólt szerezni a miniállam ellen? Ha a kereken 10, vagy annál több találat nem is jön össze, az előjelek alapján könnyedén berámolhatnak legalább nyolc gólt a vendégeknek, mint ahogyan jó pár éve meg is tették. Ja, és gyorsan tegyük hozzá, hogy a tippbe az esetleges San Marinó-i gól vagy gólok is beleszámítanak...

{"headTitle":"Anglia - San Marino","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-25 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Több, mint 7,5 gól","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3495345] 2021-03-25 20:45:00 Anglia - San Marinox;