Foci-vb 2022

Aligha állítja meg ezúttal Andorra Albániát

  • Tomihmv

A magyar válogatott számára ugyanakkor jól jönne, ha a balkániak újfent pontokat veszítenének az andorraiak ellen.

A magyar-lengyel rangadó mellett a további négy válogatott is pályára lép az I jelű világbajnoki selejtezőcsoportban. A két meccs közül az Andorra-Albánia csörtével kezdünk, majd egy későbbi cikkben kitérünk az Anglia-San Marinóra is.

Papíron, és a bukmékerek szerint sem kérdés, hogy ki az esélyese az andorrai-albán csatának. Háromesélyben nagyjából 1.25 körül mérik a vendégeket, vagyis akár játszi könnyedséggel arathatnak többgólos sikert a balkániak. Azonban a 2020-as Európa-bajnoki selejtezőkben a két válogatott egy csoportban volt, és meglepetésre az albánok hazai pályán (!) nem bírtak a miniállammal. 

Azóta persze sok minden történt, a balkániak összeszedték magukat, a Nemzetek Ligája C ligájának 4. jelű négyesét behúzták, és ha a Koszovó elleni barátságos mérkőzést is ide soroljuk, zsinórban három sikerrel a hátuk mögött utazhatnak a Pireneusokba.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


cbet

Nagy kérdés, hogy négy hónapot követően milyen passzban térnek vissza, ráadásul lesz egy-két fontosabb hiányzójuk (Balaj, Sadiku, Abrashi), de azért így is sokkal, de sokkal erősebb és minőségibb csapatot tudnak kiállítani, mint az andorraiak.

A hazaiak tavaly a Nemzetek Ligája D ligájában szerezhettek volna önbizalmat a vb-selejtezőkre, de ehelyett meccset sem nyertek, mindössze két pontot kapirgáltak össze úgy, hogy csak egyetlen lőtt gólra futotta erejükből.

Az utolsó négy mérkőzésüket elveszítették, és többek közt Portugáliában is sikerült kikapniuk 7-0-ra (!) egy barátságos találkozón. Mindezen túl náluk is lesznek rutinos kimaradók (Rubio, Gómez), avagy abszolút nem várják jó előjelekkel a találkozót.

Papíron egy defenzív meccsre lehet számítani, azonban az előjelek alapján most igen nagy a szakadék a felek között. Így pedig egy jól fizető, de speciális tippre adjuk fejünket, avagy arra fogadunk, hogy mindkét félidőben születik legalább egy találat. Ezt az albánok akár egymaguk is könnyedén teljesíthetik, de egyébként sem ördögtől való ez a fogadási opció ebben a párosításban, hiszen a felek legutóbbi két Eb-selejtezőjén rendre zöldült ez a tipp.

{"headTitle":"Andorra - Albánia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-25 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét félidőben születik gól? - IGEN","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3495344] 2021-03-25 20:45:00 Andorra - Albániax;