Foci-vb 2022

Az előzmények ismeretében ez az odds nem lehet reális!

 • varin

A bosnyákok mélyponton, a finnek viszont éppen ellenkezőleg. A meccs mégis háromesélyes lenne?

Finnország és Bosznia összecsapása ígérkezik a szerdai nyitó játéknap egyik legérdekesebb csatájának, hiszen a leendő csoportgyőztes(?) franciák után a bosnyákok, a finnek és az ukránok küzdhetnek a pótselejtezős második helyért. A két csapat az Eb-selejtezők során már összecsapott egymással, az ellentétes formák pedig most is a hazaiak sikerét vetítik előre. Ám az oddsok alapján bőven akad esélyük Dzekóéknak is, sőt mostanra már favoritjai is lettek a 90 percnek.

{"headTitle":"Finnország-Bosznia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-24 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Finnország","odds":"2.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Bosznia","odds":"2.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

A szinte teljesen kiegyenlített szorzók egyértelműen annak szólnak, hogy alapvetően a bosnyák csapatot jobb játékosok alkotják. De ha ennek a mélyére nézünk, akkor rögtön találhatunk értéket a finnek sikerében. A két legnagyobb név például, egyáltalán nem brillírozik, sem a Románál lassan csereember Edin Dzeko, sem pedig a Barcelonában gyengélkedő Miralem Pjanic nem számít akkora sztárnak már, hogy egyedül döntsenek el meccseket. A bosnyákok hangulata ráadásul egészen extrém módon mély szinten lehet, hiszen a Nemzetek Ligájában 2 ponttal estek ki, az Eb-selejtezőt a negyedik helyen zárták, emellett pedig még Irántól is sikerült kikapni egy felkészülési mérkőzésen.

A botrányos szériának edzőváltás is lett a vége, a stafétát Ivaylo Petev vette át, akinek azért hatalmas rutinja nincsenek, legalább ötven meccset egyetlen helyen, a Ludogorecnél töltött el még 2010 és 2013 között, azóta dolgozott Cipruson, Lengyelországban, Horvátországban és Szaúd-Arábiában is.

A keret magja ráadásul egyáltalán nem fiatal, Dzeko és Pjanic is a pályafutása végéhez közeledik, míg olyan játékosok, mint Begovic, Bicakovic, Sunjuc, Visca, Hodzic vagy Duric most ilyen-olyan okokból nem is tagjai a keretnek.


Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt


A debütáló szakvezető elmondta, nem volt sok idejük a felkészülésre, de szeretne egy masszív, stabil és egységes csapatot látni a finnek ellen, a közelmúltban ugyanis a bosnyák válogatott eléggé hektikus volt.

Ami a finneket illeti, noha a ki-ki meccset elbukták a Nemzetek Ligájában a feljutásért vívott harcban, pánikhangulat azért nincs. Az Eb-kvalifikáció és az NL-szereplés is szenzációs volt nyelvrokonainknál, míg a habot a tortára egy franciaországi siker tett fel, igaz, barátságos mérkőzésen.

A keret ezúttal is a megszokott, rutinos nevekből áll, így például az elképesztően jó formában lévő Teemu Pukki is bevethető, de az alapemberek közül csak Hradecky kapus, Uronen és Thomas Lam hiányzik.

Pukki idén 34 bajnokin 22 gólt szerzett, az utolsó tíz meccsén tizenegy gólt szerzett a Norwich Cityben.

Adott tehát egy önbizalomtól duzzadó finn válogatott, amely tétmeccsen hazai pályán az utolsó 16 meccséből csupán két vereséget szenvedett egy döntetlen és 13(!) győzelem mellett. Illetve van nekünk egy edzőváltásból érkező, több hiányzóval küzdő bosnyák csapatunk, amely tétmeccsen 2018 szeptembere óta kizárólag Liechtensteint tudta legyőzni.

Lehet ugyan mondani, hogy a finn csapat "EV felett fut", ahogyan azt is, hogy a bosnyákok pedig alatta, de túl régóta tart ez a széria. Semmi sem indokolja, hogy a finnek szorzója most még magasabb is legyen, 1-2 tizeddel, mint 2019 júniusában, amikor is Tamperében Pukki duplájával nyertek a hazaiak. Ez nálunk egy 1-0, 2-0 körüli eredmény, bosnyák gólt nem várunk.

{"headTitle":"Finnország-Bosznia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-24 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlenre visszajár: Finnország","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Mindkét félidőben 1,5 gól alatt","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3495208] 2021-03-24 20:45:00 Finnország - Bosznia-Hercegovinax;

Hogyan használhatod ki az ajándék fogadást (Freebet)?

 • Lépj fel a BetClic oldalára és készítsd el a regisztrációdat. 
   
 • Fizess be a számládra egy olyan összeget, amelyet megengedhetsz magadnak.
   
 • Tegyél meg egy fogadást az első befizetésed értékében legalább 1.50-es szorzóval.
   
 • Ha a fogadásod nyer, akkor a nettó nyereményt jóváírják a számládon. 
   
 • Ha a fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed volt.
betclic