Darts

Az megvan, hogy Wright ismét beleállt Van Gerwenbe?

 • Cesc18
megosztom

A 2020-as világbajnok skót dartsos már megint tett egy bátor kijelentést, de mi nem vennénk mérget arra, hogy igaza lesz...

Peter Wright szeret merész jóslatokba bocsátkozni holland riválisával, Michael van Gerwennel kapcsolatban. Emlékezhetünk, hogy tavaly novemberben, a Grand Slam közben találta azt mondani, hogy Van Gerwennek nincs esélye a vb-címre és egyedül Gerwyn Price jelent fenyegetést a címvédésére nézve. 

Abból a szempontból igaza lett Wrightnak, hogy a korábbi világelső holland tényleg nem nyerte meg a 2021-es világbajnokságot, ugyanakkor még mindig messzebb jutott, mint "Snakebite" címvédőként. 

Kettejük közül múlt héten a Super Series második kiírásában csak Wrightot láthattuk játszani, Van Gerwen ugyanis ezúttal nem utazott el a szigetországba. A skótnak döcögött a szekere, de végül az utolsó játéknapra minden összeállt nála és tornagyőzelemmel hagyhatta el Milton Keynes-t. A döntőt követően beszélt arról, hogy érezte magában az erőt és más szintet képviselt a többiekhez képest, illetve ismét merész jóslatokba bocsátkozott: 

Van Gerwen nem nyer idén televíziós tornát. Nem nyaralnia kellene, hanem itt kellene gyakorolnia. Fantasztikus játékos és nyilván tudja, hogy mit csinál, de nagyon sok jó játékos van már. 

Azzal nehéz lenne vitatkozni, hogy tényleg elképesztően erős a mezőny, ugyanakkor nem tudni, hogy Wrightnak mi a célja ezekkel a kijelentéseivel, azt pedig végképp nem tudni, hogy miért akarja megmondani, hogy mit kellene a másiknak csinálnia...

Van Gerwen egyébként egy biztató UK Opent futott, de pechjére beleszaladt a legjobb négy között az élete meccsét játszó Luke Humphries-ba. Nagyjából hasonló volt a helyzet, mint a világbajnokságon Dave Chisnall ellen, annyi különbséggel, hogy most a holland is elképesztően jól dobott. 

Tudtad? Hazánk legnagyobb dartsos közössége, a PDC Hungarian Fan Club már közel 50 ezer tagot számlál.

Ami biztos, hogy Wright ezen kijelentése után kifejezetten pikáns lesz az egymás elleni meccsük a Premier League-ben. Erre már a második fordulóban sor kerül majd, azaz április 6-án, kedden este. A PL egyébként egy nappal előtte, április 5-én hétfőn veszi kezdetét és Wright Jonny Claytonnal, míg Van Gerwen Dimitri Van den Bergh-gel csap majd össze. 

Premier League, 1. forduló (április 5, hétfő)    
Kezdés Mérkőzések 1 X 2
20:10 Nathan Aspinall - Glen Durrant 2.00 4.10 2.95
20:55 Rob Cross - Jose de Sousa 2.95 4.10 2.00
21:20 Peter Wright - Jonny Clayton 2.30 4.00 1.88
22:00 Gerwyn Price - Gary Anderson 1.91 4.20 3.10
22:35 Michael van Gerwen - Dimitri Van den Bergh 1.72 4.33 3.70

 

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

 • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
   
 • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
   
 • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
   
 • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

megosztom