Serie A

Totálisan háromesélyes a hétvége olasz rangadója - íme a tippünk

  • varin

Amelyik csapat vereséget szenved Rómában, alighanem lemondhat a BL-indulás lehetőségéről.

>>>>>20-szoros szorzó a magyar-lengyelre háromesélyben? Kattints ide a kihagyhatatlan ziccerért!<<<<<

Egyértelműen a Bajnokok Ligája-álmok életben tartásáról szólhat a hétvége olasz rangadója, ahol is az AS Roma a Napolit fogadja. A két 50 pontos csapat rangadóján a tét az, hogy melyik fél tudja majd tartani a lépést az Atalantával.

{"headTitle":"Roma-Napoli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-21 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Roma","odds":"2.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Napoli","odds":"2.69","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Ugyan a cikk írásának pillanatában még el sem kezdődött Gasperiniék veronai csatája, azért megjósolható, hogy az Atalanta pontot szerez vagy akár még nyer is idegenben. Amennyiben így tesz, 55 pontos lesz, mint a Juventus, ezzel pedig idieglesen öt egységre eltávolodik a Roma-Napoli duótól, amely egymás ellen vív rangadót az Olimpicóban.

Rendkívül nehéz feladat messzemenő következtetéseket levonni a csapatok formáját illetően, hiszen mindkét együttes extrém hektikus az idei szezonban. A Farkasok például kilátástalan játékkal veszítettek 2-0-ra a Parma otthonában, miközben a nem éppen lebecsülendő Sahtar Donyecket kettős győzelemmel ütötték ki az EL-ből. A Napolinál is egymást követik a rossz és a jó szériák, Gattusóék szerencséje, hogy jelenleg éppen utóbbit élik.

Persze a Partenopei sorsolása nem volt különösebben nehéz, hiszen a Benevento, Sassuolo, Bologna és egy nagyon tartalékos Milan ellen szerzett 10 egységet a csapat, amely kellett is a gyalázatos évkezdést követően.

Ami a hiányzókat illeti, maródiak mindkét oldalon lesznek, a Románál Mkhitaryan, Veretout és Peres neve említendő, míg a Napolinál Di Lorenzo a legfontosabb elem.

Az elmúlt években nem volt hiány a gólokból, hiszen a két fél utolsó kilenc meccsén összesen 31 gól esett, többnyire elég vegyes megoszlásban, hiszen egy döntetlen mellett a Napoli ötször, a Roma háromszor diadalmaskodott.

Mivel most is a győzelem lenne igazán jó eredmény mindkét félnek, nem várunk stílusidegen, óvatoskodó futballt egyik féltől sem. Jelenleg joggal fogadhatnánk a nápolyi sikerre, ám a fogadóirodáknál is sok esélyt adnak a vendégek kimenetelére, így olyan sok érték nincs benne. A gólokra viszont egész korrekt szorzót kapunk, így ezzel indulunk csatába.

{"headTitle":"Roma-Napoli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-21 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,75 gól felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3429093] 2021-03-21 20:45:00 Roma - SSC Napolix;