Bundesliga

Ezzel a tippel nyernénk a Lipcse fordulónyitóján

  • gb1

A Bayern nyakán lihegő Bikák a kiesés elől menekülő Bielefeld otthonában toronymagas favoritként lépnek pályára.

Érdekes kis meccsel indul a Bundesliga 26. fordulója, bár az oddsok alapján sok izgalomra nem számíthatunk. A Lipcse győzelmére ugyanis csupán 1.35-ös szorzó körül fogadhatunk, ami mondjuk a felek tabellán elfoglalt helyéből kiindulva abszolút reális.

A gond csak az, hogy Gulácsiék kisebb hullámvölgybe kerültek, hiszen a Liverpool elleni BL-kudarc után a Frankfurtot sem sikerült otthon legyőzni. Persze azért olyan nagy gondok nincsenek, hiszen a Sasok ellen is dominálni tudtak az 1-1-gyel végződő bajnokin, idegenben pedig mindössze két alkalommal hasaltak el eddig. Nagyobb probléma, hogy a remi által öt pontra sodródtak el a címvédő Bayerntől. 

A felállást tekintve a csapat két alapembere, Orban és Gulácsi természetesen ezúttal is a kezdőbe várható, Upamecano viszont kiüli a meccset. Nagy kérdés, hogy Angelino zöld utat kap-e, Laimer viszont újra egészséges. Szoboszlai visszatérésének dátuma továbbra sem tisztázott, mondta Nagelsmann a sajtónak. A Salzburgtól igazolt magyar válogatott középpályás az Instagramon a következő felirattal tett közzé képet a minap: “A türelem elvesztése a csata elvesztését jelenti.”

[3399209] 2021-03-19 20:30:00 Arminia Bielefeld - RB Leipzigx

Az tehát biztos, hogy nem a hetekben fog debütálni Szoboszlai, ennyi könnyebbség jut a Bielefeldnek, amely bravúrgyőzelemről érkezik. A bennmaradásért foggal-körömmel küzdő csapat 2-1-re nyert a Leverkusen ellen ezzel pedig pillanatnyilag ellépett a veszélyzónából. Komoly aggodalomra adhat okot ugyanakkor, hogy otthoni környezetben négy meccse nyeretlenek és az utóbbi három alkalommal még gólt sem szereztek a SchücoArenában.

Ráadásul köztudott, hogy a Lipcsét milyen nehéz feltörni, hiszen Gulácsi rendelkezik a legtöbb “cleen sheettel” a ligában. Ennek ellenére kemény, küzdelmes, a vártnál akár szorosabb meccsre számítunk, de a győzelmet szerintünk kiharcolja a Nagelsmann-legénység.

{"headTitle":"Bielefeld-RB Leipzig","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-19 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lipcse nyer és kevesebb, mint 4.5 gól","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3399209] 2021-03-19 20:30:00 Arminia Bielefeld - RB Leipzigx;