Tippjáték

Véget ért a Bajnokok Ligája Tippjáték, lássuk a nyerteseket

Több százan vetélkedtek a Hathárom rendkívül népszerű kiírásán, íme a végeredmény. Aki most lemaradt a nyereményekről, annak sincs miért aggódnia, hiszen hamarosan érkezik a folytatás!

Nem csak a BL-nyolcaddöntők, hanem a Hathárom Bajnokok Ligája Tippjátéka is lezárult szerdán. A világ legnagyszerűbb futballtornája újfent nem okozott csalódást és reméljük, hogy minden olvasónk élvezte a vetélkedést. 

A tippjátékon szám szerint 373 játékos vett részt, a győzelemhez pedig több, mint 1100 pontra volt szükség!

 

Az összesített ranglistát az alábbi képen találjátok, ezt persze a játékban is megtekinthetitek az "Eredmények" menüpont alatt. A kiírás nyertese "crricardo" lett, akinek 16/13 tippje talált telibe, amivel egyedüliként lépte át az 1100 pontos határt.

"Anita29" ugyanakkor megmutatta, hogy nem feltétlenül kell az összes mérkőzésre tippelni ahhoz, hogy jó helyezést érjünk el, hiszen az ezüstérmes pozícióra befutott játékos csak a találkozók felére adta le voksát. Igaz, hogy 8/8 helyes tipp kellett a remek helyezéshez, de akkor is tanulságos a jövőbeli játékokra nézve. A bronzérmes "Paradise" lett, aki csak hajszállal csúszott le a második helyről, de így is remekül teljesített és 370 embert hagyott maga mögött.

Még egyszer köszönjük mindenkinek a részvételt, a nyerteseknek pedig ezúton is gratulálunk!


Örömmel jelentjük, hogy a versengés a Bajnokok Ligája-negyeddöntőben is folytatódik régi köntösben, de újfajta szisztémával!

Figyeljétek a Hathármat a további részletekért!
 

Figyelem: kérjük a nyerteseket, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot a jatek@hatharom.com email címen a nyereményekkel kapcsolatban - a szabályzatunk alapján erre az eredményhirdetést követő 10 napban van lehetőség.