Logibet

Ilyet máshol biztosan nem találsz! - csatlakozz a Logibethez!

  • Logibet

Az ingyenes hetet követően mindenki levonhatja a tanulságokat és eldöntheti, csatlakozik-e a nyerők táborához.

Lezárult a Logibet ingyenes hete, amely tökéletes lehetőséget adott arra, hogy mindenki ingyenesen próbálja ki a szolgáltatást. Úgy véljük, ez a hét nap kiváló lehetőséget nyújtott arra, hogy mindenki megtapasztalja, oldalunkon nem csak remek tippmestereket és értékes ötleteket, de máshol nemigen tapasztalható korrektséget és átláthatóságot kap.

Az elmúlt egy hét eredményeiről hosszabban nem írnánk, hiszen ennyi tippmester és lehetőség esetében igazából nincs is értelme, ráadásul hét nap esetében sem pozitív, sem negatív következtetéseket nem lehet levonni. Természetesen voltak jobban és kevésbé jól teljesítő tipsterek, de ha csak két dolgot kell kiemelni az elmúlt napokból, az mindenképpen a brit lóversenyes szaki lenne, aki végigkaszálta az ingyenes időszakot, illetve varin is megfogott egy gyönyörű, 34-szeres szorzót.


>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<


Ahogyan a Logibet master tippmestere, varin is kifejtette hosszabb bejegyzésében a Discordon, a Logibetet nem csak az egyedülállóan baráti ár és a remek tippmesterek miatt érdemes választani, de a transzparencia miatt is.

Magyarországon ugyanis a Logibethez hasonló szolgáltatás, ahol valóban minden tippmester minden tippje megtekinthető 5-6 évre visszamenőleg is, nem létezik.

Azt javasoljuk, hozd meg te is a helyes döntést! Ha csalódtál már a Facebookon gombamód szaporodó, csaló oldalakban, ahol ellenőrizhetetlen eredményekkel és kamu statisztikákkal találkozol, akkor a jó hírünk az, hogy valóban van alternatíva!

Amennyiben pedig bármilyen kérdésed adódna, munkaidőben a Logibet élő chatjén, illetve az info@logibet.com címen szívesen nyújtunk tájékoztatást bármilyen témában.

 

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!