Tenisz

Kitűnő választás az over ezen a meccsen

  • Cesc18

Maratoni csatába torkollhat a perui Juan Pablo Varillas és az argentin Federico Coria santiagói összecsapása.

Csütörtökön a felső ági nyolcaddöntőkkel folytatódnak a küzdelmek Santiagóban, a szezon harmadik dél-amerikai salakpályás ATP-versenyén. A mai menüből kifejezetten jó csatát ígér a perui Juan Pablo Varillas és az argentin Federico Coria összecsapása. 

{"headTitle":"Juan Pablo Varillas - Federico Coria","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-11 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Varillas","odds":"2.24","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Coria","odds":"1.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

A két játékost 86 hely választja el egymástól a világranglistán, Coria ráadásul már top 100-as teniszezőnek mondhatja magát, viszont az oddsokban még sincs olyan nagy különbség. Ez pedig elsősorban annak köszönhető, hogy az egymás elleni mérlegük 3-1 a perui javára. 

2019-ben három salakos Challenger-tornán is megmérkőztek és mind a három alkalommal Varillas hagyhatta el győztesen a pályát, egyszer ráadásul éppen Santiagóban. 

Abban az évben egyébként mindkét játékosnak kiválóan ment a játék, Coria pedig tavaly is jól muzsikált, így lett köztük egy kisebb szakadék a ranglistán. Ettől függetlenül, amikor jó formában vannak, akkor tudásban elég hasonló szinten mozognak. 

Varillas a selejtezőből indult Santiagóban, az első körben többször is hátrányból állt fel, ez pedig jó kis lökést adott számára, hiszen azóta három meccset hozott le szettveszteség nélkül. Kedves helyszín ez számára, ugyanis egy éve itt játszotta első ATP főtáblás meccsét és jutott el a legjobb 16-ig, idén pedig ezt már megismételte. 

Coria inkább a két hazai versenyén szeretett volna kiemelkedőt nyújtani, Córdobában az elődöntő még rendben is volt, Buenos Airesben viszont az első meccsén kikapott, igaz, a későbbi döntős ellen maradt alul. 
 

Mire fogadjunk?


A magaslati körülmények között mindketten otthonosan mozognak. Coria óriási csatában, több mind 3 óra játék után jutott tovább kedden, viszont volt egy napja ezt kipihenni. Mindkét játékos szervája jól működik a ritka levegőben, így mindenféleképpen az over felé kacsingatunk. 22.5 az over/under line, de a Cbetnél lehetőségünk van ezt lejjebb vinni, így a mi választásunk a 21.5 over. 

{"headTitle":"Juan Pablo Varillas - Federico Coria","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-11 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"21.5 játék felett","odds":"1.76","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

 

Tudtad?

A     200€-s gigabónusza a piacon elérhető egyik legnagyobb összeg. Ide kattintva mindent megtudhatsz a bónusszal kapcsolatban!