Magyar foci

Az ifivel áll ki a Zete a kupában, még elérhetőek jó fogadások

Gyakorlatilag feladta a Kisvárda elleni kupamérkőzését az NB I-ben a bent maradásért küzdő Zalaegerszeg.

Mire mennek a zalai fiatalok? // ztefc.hu

A második csapatával utazott el a szerdai kupamérkőzésére a Zalaegerszeg, amely a legjobb négy közé jutásért a Kisvárda együttesével mérkőzik meg. Az oddsok változásából már lehetett arra következtetni, hogy a Zete nem a legjobbjaival áll majd fel, ám Sallói István sportigazgató nyilatkozata alapján teljesen világossá vált, hogy a zalaiak az ifivel állnak majd ki. 

"A Várkerti Stadionban megrendezésre kerülő találkozóval kapcsolatban nehéz döntést hoztunk meg.Természetesen az elsőosztályú tagság megőrzése élvezi a prioritást a szezonban, így az MTK Budapest elleni mérkőzésre való felkészülés a legfontosabb jelenleg csapatunk számára. Habár a kialakult helyzet okán egyeztettünk a Kisvárdával a párharc elhalasztásáról, a szabolcsiak vezetése elzárkózott a lehetőségtől. A hét folyamán számos meghatározó játékosunk tér vissza távollétéből és kezdi meg a tréningezést a kerettel. A szerdai megmérettetésen főként a második csapat tagjai fogják képviselni klubunkat, ezáltal tehermentesítve az első keretet." - fogalmazott Sallói a ztefc.hu-nak. 

A zalaiakat az elmúlt hetekben sérülések és a koronavírus is sújtotta, így a bajnokságban is tartalékosan kellett kiállniuk, és még ha a legutóbb pontszerzés a listavezető Ferencváros ellen azt jelentette, hogy elkerültek a kiesőzónából, a kiélezett versenyfutás elsőbbséget élvez, hiába a kiemelkedő kupaszereplés esélye.

A Kisvárdán Boér Gábor helyett ifjabb Bozsik József, a ZTE FC II edzője felel a szakmai munkáért, a felnőttcsapat keretéből csupán három, alig némi élvonalbeli tapasztalattal rendelkező labdarúgó Németh Dániel, Papp László és Szalay Szabolcs utazott el.

Bár az elmúlt napokban az oddsok komolyan zuhantak a Kisvárdára, még mindig találni olyan fogadásokat, amelyek komoly értéket tartogatnak. 

Ilyen előzmények után természetesen sima hazai siker várható, Supka Attila együttese a zalaegerszegi ifik ellen még egy felforgatott kezdővel is illene, hogy többgólos győzelmet arasson. 

{"headTitle":"Kisvárda - Zalaegerszeg ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-10 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kisvárda ","odds":"1.41","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Félidő / Játékidő - Kisvárda - Kisvárda ","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Kisvárda -1,25 (ázsiai hendikep) ","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Kisvárda -1,5 ","odds":"1.97","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}