La Liga

Talán csak annyi dőlt el, hogy ki nem lesz bajnok Spanyolországban

  • varin

Nem tudta hozni a "kötelezőt" a Real, ezzel pedig lehet, hogy ki is szállt a harcból.

Vasárnap délután nem hozott győztest az Atlético Madrid és a Real Madrid városi derbije, ennek pedig igazán végül egyik csapat sem örülhetett. Noha a Matracosoknál talán a meccs előtt aláírták volna a remit, Benzema hajrábeli gólja nagyon fájhatott, míg a Real lemaradása így a vesztett pontok tekintetében maradt nyolc egység, ráadásul a Barcelona is feljött a második helyre. Lássuk, hogy állunk most az oddsokkal!

{"headTitle":"Melyik csapat nyeri a bajnoki címet?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-10 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atlético Madrid","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Barcelona","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Real Madrid","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Mint az látható, a Barca és a Real bajnoki címét nagyjából azonos valószínűséggel adják a fogadóirodák, még mindig toronymagas favorit az Atlético. Döntő fontosságú lehet a Bajnokok Ligája alakulása, hiszen amíg a Real Madrid favoritként, addig az Atlético Madrid underdogként, míg a Barcelona gyakorlatilag kiesettként várja a visszavágót. Szintén a listavezető malmára hajthatja a vizet az a tény, hogy a katalánoknak hátravan még egy kupadöntő, amely biztosan elsőbbséget élvez jelenleg, hiszen a Bilbao elleni finálétól függhet, hogy nyer-e utolsó(?) barcelonai évében bármit is Lionel Messi.

Igazán persze az Atlético esetében sem beszélhetünk remek formáról és megingások nélküli rajt-cél győzelemről, hiszen Simeone fiainak gépezete akadozik ezekben a hetekben, amelyből remek kiút lett volna a Real legyőzése. A következő néhány hét bizonyosan sok kérdére választ ad, hiszen az elmaradt mérkőzését bepótolja szerdán a Tico, hazai pályán fogadja a Bilbaót, majd következik egy városi rangadó a Getafe ellen.

Regisztrálj és nézd meg a profik tippjeit ingyenesen!

Ha a további sorsolást nézzük, akkor azért láthatjuk, hogy lesznek még izzadtságos túrái Saúléknak, hiszen a Sevilla, a Bilbao és a Barcelona otthonában is játszanak még, igaz, lesz még Celta-Real, Real-Barcelona, Villarreal-Barcelona, Valencia-Barcelona és Real-Sevilla is.

Nem véletlenül a favorit most az Atlético, de azért a Barcelona teljesítménye is javul. Döntő fontosságú lehet a következő néhány hét, hiszen ha az Atléti tudja tartani a 6-8 pontos előnyét az üldözőkkel szemben, akkor a Real Madridot vélhetően a kettős terhelés, míg a Barcelonát a nehéz sorsolás küldi majd partvonalon kívülre.

328598