NB II

Idei kedvenc overes csapatunkkal nyernénk a másodosztályban

  • varin

A Szpari jó formában érkezik Csákvárra, így nem ördögtől való a gólparádé gondolata.

Több érdekes mérkőzést rendeznek vasárnap az NB II-ben, közülük itt a cikkben most a Csákvár-Nyíregyháza mérkőzésre ajánlanánk tippet. Aki további ötletekre kíváncsi, a Logibeten szokás szerint rengeteg tipp várja az érdeklődőket.

A Szpari kiváló formában érkezik Csákvárra, hiszen utolsó négy bajnokiját megnyerte. Igaz, hogy az ellenfelek sem voltak éppen veretesek, ám ez elmondható a kiesés elől menekülő csákváriakra is. A Spartacus hét közben, minket kissé megtréfálva lőtt négy gólt a keleti rangadón a Békéscsaba ellen, így már a hetedik helyre kapaszkodott fel a tabellán. A szabolcsiaknak ugyan a feljutásra nincs reális esélyük, ám a forma kétségtelenül szép tavaszt vetít előre.

Ami a Csákvárt illeti, Visinka Ede csapata egy pontot szerzett Dorogon, ami nem jó, de nem is tragikus, különösen látva a dorogi pálya állapotát. A csapat nagy harcban van a kiesés elkerüléséért, ehhez pedig hazai pályán különösen fontos a pontok gyűjtése. A szakvezető elmondta, döntetlenekkel nehéz lesz bennmaradni, így a cél egyértelműen a 3 pont.

A gólparádé a Csákvár esetében szinte garantált, az együttes meccsein átlagosan 3.4 gól esik, ami hazai pályán még ennél is magasabb.

Noha nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy idegenben a Szpari meccsein esik átlagosan a legkevesebb gól, a mostani csapat sokkal masszívabb és gólerősebb, mint amelyet az elmúlt hetekben láthattunk.

Egy felszabadult Nyíregyháza és egy támadó szemléletben futballozó Csákvár meccsén value-nak tűnik az over, különösen 2 feletti szorzóval.

{"headTitle":"Csákvár-Nyíregyháza","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-07 14:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.5 gól felett","odds":"2.02","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3374913] 2021-03-07 14:30:00 Csákvári FC - Nyíregyházax;