Sportfogadás

Underekkel kaszálnánk - hétvégi magyar tippek

  • Tomihmv
megosztom

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

A hétvégén temérdek magyar vonatkozású mérkőzés kerül terítékre a csapatsportok világában, amelyek közül a Veszprém-Komló férfi, és az MTK-Vác női kézilabda NB I-es meccsekre fogadunk egy kombi keretén belül.

Kezdjük az előbbi találkozóval. A Veszprém-Komló meccs igen egyértelműnek tűnik, a bukmékerek háromesélyben oddsot sem kínálnak a hazaiakra, a hendikep határt pedig 15,5-nél húzták meg. Mindezen opciókat nem is piszkálnánk, borítékolható, hogy a bakonyiak győzelmével ér véget a találkozó, ráadásul bármekkora különbségű veszprémi siker benne van a pakliban.

Ezen a meccsen szerintünk kevés gólra lehet érdemes fogadni. A vendégek többnyire lassú kézilabdára építenek, melyet kemény védekezés jellemez, vagyis nem rohannak majd és vélhetően nem is termelnek sok találatot.

Noha a veszprémiek könnyedén feltörhetik a komlóiak védelmét, várhatóan nem szakítják szét az istrángot, mint, ahogy a baranyaiak elleni meccseiken eddig sem tették mostanság. A felek ugyanis 2016 óta hétszer találkoztak, a legtöbb gólos ütközetük pedig 60 találatot hozott. Így pedig számunkra megér egy próbát a kevesebb, mint 61,5 találat, amibe akár a 2018-as, 40-20-as eredmény is vígan beleférne.


>>>REGISZTRÁLOK A BETCLIC-RE A HATHAROM BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A 20.000 HUF INGYENES FOGADÁST!<<<


A kombink másik meccse az MTK-Vác. Ez az ütközet már lényeges izgalmasabb lehet, mint a fenti csörte, mivel voltaképp egy rangadóról beszélünk. A Vác az ötödik helyen tanyázik ugyanis, míg az MTK a hetedik pozíciót foglalja el, de a felek közt mindössze egy pont a különbség, vagyis a fővárosiak egy győzelemmel előzhetnek is.

A formák alapján a vendégek vannak jobb passzban, az utolsó hat bajnokijukat (vagyis az Eb-t követően mindet) megnyerték, viszont az EHF-Kupában egy-két pofonba belenéztek. Az MTK felemás formában van, ugyanakkor győzelemből érkezik a találkozóra, legutóbb Székesfehérváron tudott nyerni. 

A fogadóirodák szerint totálisan háromesélyes a mérkőzés, amihez kétség sem fér. Nagy valószínűséggel a védekezés dönti majd el a pontok sorsát, és mivel mindkét fél alaposan készül ebből a műfajból, amondóak vagyunk, hogy ezen a meccsen is megpróbálkozhatunk a kevesebb, mint 61,5 gólos fogadási opcióval. Ami egyébként nem ördögtől való, a felek utolsó 17 egymás elleni bajnokiján rendre zöldült volna ez a tipp.

{"headTitle":"Hétvégi magyar kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-06 14:00","footerTitle":"Eredő odds: 2.31","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/betclic/go","events":[{"eventTitle":"Veszprém - Komló // Kevesebb, mint 61,5 gól","odds":"1.52","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"MTK - Vác // Kevesebb, mint 61,5 gól","odds":"1.52","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
megosztom