Tenisz

A héten már háromszor nyertünk Fucsoviccsal - íme a tippünk az elődöntőjére

 • Cesc18
megosztom

A magyar játékos a horvát Borna Coriccsal csap össze a rotterdami fedett pályás tenisztorna elődöntőjében.

A felső ágon előrehozott döntőt rendeznek Rotterdamban, hiszen Andrej Rublev és Stefanos Tsitsipas személyében két top 10-es teniszező feszül majd egymásnak, míg a másik elődöntőben Borna Coric és Fucsovics Márton egyaránt nem kiemeltként vágott neki a tornának. Számunkra természetesen az utóbbi mérkőzés az igazán fontos, amelynek a magyar játékos enyhe underdogként megy neki. 

{"headTitle":"Borna Coric - Fucsovics Márton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-06 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Coric","odds":"1.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Fucsovics","odds":"2.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Ahogyan a tegnapi cikkünkben említettük, eddig tökéletesen lőtték be Fucsovics esélyeit a fogadóirodák, hiszen a selejtezős meccseivel együtt zsinórban ötször volt favorit a bukiknál és mind az ötször igazolta is a papírformát. Reméljük ezúttal tévednek majd az oddsmesterek és a magyar játékosnak 2.00 feletti szorzóval is sikerül nyernie. 

Marci kiváló hetet fut, nem csak azért, mert eljutott a négy közé, hanem tényleg remek teniszt tesz a pályára és kitűnően alkalmazkodik a különféle stílusú ellenfelek ellen. Talán Coric lesz a legrágósabb falat, aki ellen egyébként nem is áll túl jó mérleggel. 

Háromszor találkoztak eddig karrierjük során és mind a három alkalommal a horvát hagyhatta el győztesen a pályát, ráadásul kétszer hasonló körülmények között feszültek egymásnak. 

Amiből azért építkezhet Fucsovics, hogy például a 2019-es szentpétervári nyolcaddöntőjük során, 7-6, 4-3 brékelőnnyel vezetett Coric ellen, tehát mindössze két gémre volt a győzelemtől. A tavalyi fedett pályás párizsi meccsük sem volt annyira egyoldalú, az első szett tie-breakben dőlt el a horvát javára és csak utána simázta le a második szettet. 

Coric egyébként nem veszített még szettet a hét folyamán, ami részben köszönhető annak is, hogy a tie-breakben kellően koncentrált tudott maradni. Tegnap este például Kei Nisikorit két 7-6-os játszmával múlta felül. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?

Ahogyan a címben említettük, eddig elég jól sikerült olvasni Fucsovics meccseit, hiszen Opelka ellen a tie-break(ek), míg Davidovich Fokina és Paul ellen egyaránt a breakek hoztak a konyhára. Utóbbi vonalat most elengedjük és visszatérünk a tie-breakhez. 2.45-ért ugyanis nem tudjuk otthagyni, hogy lesz legalább egy 7-6-os szett - ami nem mellesleg volt a korábbi két fedett pályás meccsükön is. 

Nagyon jól ütnek mindketten, így kiegyenlített csatát várunk. Fogadóként is kellően hatékonyak ahhoz, hogy akár brékhátrányból is visszakapaszkodjanak. 

{"headTitle":"Borna Coric - Fucsovics Márton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-06 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tie-breakek száma 0.5 felett","odds":"2.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Fogadj Fucsovics meccsére és használd ki a 20.000 HUF értékű kockázatmentes fogadást:

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást egy sporteseményre.
   
 • Amennyiben az első fogadásod veszít, az Unibet visszatéríti a téted 20.000 HUF-ig.
   
 • A visszatérített bónusz készpénzben csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 20. 000 HUF kockázatmentes fogadást!

unibet

 

megosztom