Darts

Már az első meccsén bajba kerül Barney? - tippek a UK Openre

 • Cesc18
megosztom

Pénteken 12 órakor nyolc táblán megkezdődnek a küzdelmek Milton Keynes-ben, a 19. UK Openen. Az első játéknapra négy tippből állítottunk egy háromszorozót, illetve egy szingli tippet is játékba küldünk.

Délután az első, második és harmadik körös meccsekre kerül sor, míg este a negyedik körben a top 32 is tábla elé áll. Igazi meccsdömping vár tehát ránk, amelyek közül az alább láthatóak lesznek a kamerás táblákon - a Sport televízió elsősorban a Main Stage meccseit tűzi majd képernyőjére.

Jó néhány nagy név már a torna elején érdekelt lesz, ilyen például az ötszörös világbajnok Raymond van Barneveld. A holland legenda még csak a 84. a világranglistán, így a második körben mutatkozik be, a sorsolásnál pedig egyáltalán nem volt szerencséje, hiszen azt az Alan Soutart kapta, aki parádésan mutatkozott be a Super League során a PDC-ben. 

Soutar a négy nap alatt legyőzte többek között Wrightot, Aspinallt és Chisnallt, de az áldozatai között szerepelt Lewis is. 

Barney sem lehet nyugodt, noha a Super League harmadik napján 6-2 arányban egyszer már legyőzte a skótot, ám ahhoz a sima győzelemhez többek között egy 170-es bravúrkiszálló is társult. Soutar arra a meccsre már egy kicsit elfogyott, hiszen a negyeddöntőben találkoztak. Általában a játéknapok elején tudott igazán magas színvonalon játszani, Wrightot például 105-ös körátlaggal búcsúztatta. 

Nem véletlen, hogy a fogadóirodák erre a találkozóra 2.35 - 1.57-es oddspárt szabtak, tehát Barney az esélyesebb, de nem sokkal. Fogadás szempontjából a legjobb tipp erre a meccsre a leg over lehet. Soutar meglehetősen sokszor bonyolódott döntő leges csatákba, így a 9.5 leg felett tipp igencsak kézenfekvő. 

Összeállítottuk egy négyesfogatot is a sok meccsből, amelyet Scott Waites, Jake Jones, Karel Sedlacek és Geert Nentjes alkot. 

Waites ellenfele Steve Brown lesz, aki tavaly szerzett Tour-kártyát, de olyan sok maradandót nem tudott alkotni a profik között eddig. Múlt héten a Super League során is 80-85 körüli átlagokkal maradt nyeretlen. Ez a kétszeres BDO-világbajnok angol ellen is kevés lesz az üdvösséghez. Itt még akár a Waites -2.5-ös hendikep is bevállalható lehet 1.90-es oddson. 

Jones számára remekül indult a 2021-es év, ugyanis megcsípte az egyik Tour-kártyát, a Super League alatt pedig Dimitri Van den Bergh és Glen Durrant ellen is értékes győzelmeket jegyzett. Dom Taylor ellen kezd, aki egy feltörekvő fiatal játékos, de nincs még Jones szintjén, ez a Q-School alatt is megmutatkozott. 

Sedlacek Harald Leitingerrel méri össze a tudását, aki tavaly kissé meglepetésre vitte el az egyik Tour-kártyát. Nem lehet azt mondani, hogy túl eredményes éven lenne túl, sokszor maradt 85 alatti átlagon, ami tudjuk jól, hogy a PDC-ben nem sok mindenre elegendő. A Super League alatt sem láthattunk tőle mást, sőt három veresége alkalmával 80 alatt zárt, ezzel a játékkal pedig Sedlacek ellen sem lesz sok esélye. 

Az utolsó választásunk Nentjesre esett, aki jól szerepelt a Q-Shoolon és a Super League négy napján sem dobott rosszul. Richie Burnett lesz az ellenfele, aki ugyan nagyon rutinos, viszont nem túl acélos játékot mutatott a UK  kvalifikáción és csak annak köszönheti itt létét, hogy tavaly egész jó eredményeket ért el a Challenge Touron. 

A Waites, Jones, Sedlacek, Nentjes négyesfogat 3.04-szeres kasszával kecsegtet a Bwinnél.

Érdemes lesz egyébként folyamatosan pásztázni a fogadóirodák kínálatát, hiszen a harmadik körben olyan nevek várnak ellenfélre, mint például Damon Heta, Ryan Searle, Kim Huybrechts vagy éppen Brendan Dolan. 

{"headTitle":"UK Open","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-05 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Soutar - Barneveld: 9.5 leg felett","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Waites + Jones + Sedlacek + Nentjes","odds":"3.04","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

 • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
   
 • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
   
 • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
   
 • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

megosztom