Logibet

7 napig ingyen kaszálhatsz a profik tippjeivel!

  • Logibet
megosztom

Többek között a heti BL-tippek is ingyenesek lesznek mindenki számára. Csatlakozz most a nyerők táborához és kaszálj egy hétig ingyen.

Március 8-án reggel 8 órától március 15-én reggel 8 óráig ingyenes lesz mindenki számára a Logibet, bárki megtekintheti a tippeket az oldalon. Oldalunk történetében először a speciális algoritmussal ellátott SuperTipster tippjei is ingyen megtekinthetőek, így aki szeretné megismerni a Logibet különböző szolgáltatásait, aligha van erre jobb alkalom.

Regisztrálj a Logibetre, hogy ne maradj le az ingyenes napokról!

 

Hogyan kaphatom meg az ingyenes tippeket a Logibeten?

A tippek megtekintéséhez csupán egy ingyenes regisztráció szükséges, amelyet itt megtehetsz. A regisztrációt követően a fenti időpontok között minden tipp megtekinthető a Logibeten, legyen szó akár master vagy senior tippekről. A tippek aloldalon szűrőkkel válogathatod ki, hogy mi érdekel, de akár bármelyik tippmesteri profilban megnézheted az adott szakértő ötleteit.

A SuperTipster tippválogatása is publikussá válik mindenki számára, az előfizetők számára profitgaranciával ellátott válogatás az alábbi felületen lesz elérhető.

Ha tehát érdekelnek a profik Bajnokok Ligája- és Európa Liga-tippjei, vagy megnéznéd az asztalitenisz-, esetleg tenisztippeket, ne késlekedj!

 

Hogyan kaphatom meg az ingyenes tippeket a Discordon?

Ahogyan a Logibet, úgy a több, mint 2200 főt számláló Discord-szerverünkön megtalálható, zárt élő tippek részleg is teljesen kinyílik az érdeklődők előtt. Itt nincs semmi más dolgod, mint csatlakozni a közösséghez, az ingyenes időszak alatt ugyanis minden szoba megtekinthető lesz bárki számára.

Ne felejtsétek el, a profi tippmesterek élő tippjei mellett a brit lóversenyes guru ötleteit is megtekinthetitek hét teljes napig.

 

Mi az, ami továbbra is csak az előfizetők számára elérhető?

Mivel sok tippmesterünket több tucatnyi előfizető követi, a legértékesebb oddsok pedig olykor igencsak sérülékenyek, ezért az e-mailes értesítést meghagyjuk kizárólag az előfizetőinknek.

 

Mit tegyek, ha megtetszett a szolgáltatás és szeretnék előfizetni?

Amennyiben a tippmesterek meggyőztek szakértelmükről és megtetszett a szolgáltatás, az alábbi oldalon választhatsz előfizetési csomagot. Ezt megteheted akár az ingyenes időszak alatt is, ha nem akarsz lemaradni az e-mailes értesítésekről.

Ha tehát eddig az átverős oldalak bűvöletében éltél, és elvesztetted minden bizalmadat a profi tippmesterek iránt, most ingyenesen megmutatjuk, hogyan lehet ezt transzparens módon, hitelesen, valóban korrektül csinálni.


Nincs más dolgod tehát, mint...

 

1: Ingyenesen regisztrálni a Logibetre!

2: Csatlakozni a Discord-szerverhez!

3: Hétfőtől nézegetni az ingyenes tippeket a Logibeten és a Discordon!

4: A lehető legtöbbet nyerni a tippekkel!


 

Regisztrálok a Logibetre az ingyen tippekért!

megosztom