Sportfogadás

Így működik a bet365 cash out funkcója

Címkék:
megosztom

A "felvehető most" funkcióval még több szabad kezet kapsz a fogadásaid felett!

Mi is az a cash out?

A cash out vagy magyarul "felvehető most" egy olyan, több bukmékernél elérhető ajánlat, amelynek segítségével egy még le nem zárt, véget nem ért fogadás értékét válthatjuk ki. A szelvényünkért annyi pénzt kapunk, amennyit adott pillanatban ér, függően attól, hogy hogyan módosultak az oddsok és hogyan is áll az adott mérkőzés vagy kombi. Cash outolni lehetőségünk van single tippből és kombiból is, értelemszerűen abban az esetben, ha például a szelvény összes mérkőzése játszik még, vagyis nincsen vesztes tippünk. 

Fontos azonban tudni, hogy a fogadóiroda cash outkor is leveszi a hasznát, így nem feltétlenül minden esetben éri meg mindig használni az opciót.

Melyik irodánál elérhető jelenleg a cash out funkció?

A partnerirodáink közül a    -nél, a   -nél, az    -nél, a     -nél és a    -nél is lehetőségünk van kifizettetni korán a szelvényünket, de a legbőségesebb opcióink egyértelműen a bet365 bukmékernél vannak.

Miért speciális a bet365 cash out funkciója?

A bet365 cash outja komplexebb, ügyfélbarátabb módon működik, mint a többi cash out, így ha előszeretettel használjuk ezt a módszert fogadásaink "megvédésére", akkor mindenképpen a legnépszerűbb bukinál érdemes fogadnunk.

A bet365-nél ugyanis nem csak a fent leírt módon tudunk bármikor kiszállni egy szelvényből, de annak részösszegét is kivehetjük, így ha például az előre elhelyezett teljes tétet szeretnénk csökkenteni, akkor bármekkora részével csökkenthetjük azt és a kivett összeget rögtön jóvá is írják a számlánkon. Sokan arra használják a részleges cash outot, hogy a feltett tétünket szerzik vissza egy jól álló fogadásból, így bármi is történik a meccsen, már semmiképpen sem veszíthetnek vele.

 

A másik kiváló funkció az automatikus cash out. Az automata cash out segítségével nem kell a gép előtt lennünk akkor sem, ha szeretnénk kiszállni a fogadásból. Beállíthatunk egy olyan összeget, amelyet ha elér a szelvényünk értéke, akkor a pénz automatikusan jóváíródik a számlánkon.

Például ha egy focimeccsen az egyik csapat győzelmére fogadunk, de nem akarunk izgulni az utolsó percekben, akkor beállíthatjuk, hogy a teljes tét+nyeremény 90%-át fizesse ki, amikor a szelvény értéke eléri azt.

Így könnyedén megkímélhetjük magunkat egy 90. perc után esett góltól.

Szintén nagy könnyebbség azok számára, akik éjszakai meccsekre fogadnak, ezeket nem kell figyelemmel kísérni alvásidőben, elég, ha az ember beállítja az automatikus cash outot bizonyos összegre.

Nem minden esetben éri meg cash outolni, de fontos kiemelni azt a funkcióját is ennek a remek ajánlatnak, hogy negatív összegben is lehet cash outolni. Ez esetben a feltett tétünknél kevesebb pénzt kapunk vissza az irodától, de legalább nem veszítünk el mindent.

A bet365 cash out funkciója tehát képes nagyon megkönnyíteni a fogadók életét, megkímélve őket fájdalmas bukásoktól, illetve felesleges izgalmaktól. Használata kiemelten ajánlott azoknak, akik nagyobb kombikat játszanak vagy úgy érzik, a kelleténél sokkal többször buknak balszerencsés módon fogadásokat.

Nincs még bet365 számlád? Így tudsz regisztrálni és a kezdőbónusz mellett a pazar cash out funkcióra is szert tenni:
 

 • Nyisd meg a bet365 oldalát és kattints a jobb felső sarokban lévő 'Regisztráció' gombra
   
 • Töltsd ki értelemszerűen a mezőket, majd a végén add meg a 'H3WIN' bet365 bónuszkódot (az alábbi képen a pirossal keretezett mezőben láthatod, hol kell megadnod a bet365 bónuszkódot)

 


 

 • Fogadd el a részvételi feltételeket, és nyomj a zöld bet365 regisztráció gombra

 

Így tudod igényelni az első befizetési bónuszt

 

 • A regisztráció után fizess be legalább 1500 HUF értékben és a bet365 fogadási kreditekkel jutalmaz meg a befizetéseddel azonos értékében (maximum 15 000 HUF-ig)
   
 • Miután befizettél, kattints a 'Szolgáltatások' menüre, válaszd ki az 'Ügyfeleket', majd az 'Ajánlataim' részt és kattints az 'Igénylés most'-ra a vonatkozó ajánlatnál.
   
 • Igénylést követően, a fogadási kreditek a számlaegyenlegeden kerülnek jóváírásra.
   
 • A fogadási kreditek kiváltásához és felhasználásához feljogosító fogadásokat kell tenned a feljogosító befizetés értékében.
   
 • A fogadási kreditek nem kivehetőek, a nyeremények pedig nem tartalmazzák a fogadási kreditekből álló téteket, viszont a fogadási kreditekből szerzett nyereményeket hozzáadják a Kivehető egyenlegedhez.
   
 • A fogadási krediteket nem lehet felhasználni bizonyos termékeken, ajánlatoknál/akcióknál vagy fogadási típusoknál. 
   
 • A további részvételi feltételeket megtalálod a bet365 oldalán vagy a hatharom.com részletes bet365 fogadóiroda bemutatójában is.
bet365
megosztom