NB I

2021-ben ez a tipp még nem bukott a Diósgyőr hazai meccsein

megosztom

Pénteken folytatódik az NB I, méghozzá a Diósgyőr - MTK mérkőzéssel. Olyant tippet választottunk, amely a DVTK összes hazai meccsén zöldült volna 2021-ben.

Egy nap szünet után újra NB I-es meccset rendeznek, pénteken a sereghajtó Diósgyőr és a 4. helyezett MTK összecsapásával indul a 25. forduló. A hétközi forduló egyik csapatnak sem sikerült jól, hiszen az MTK kétgólos előnyről kapott ki a Budapest Honvédtól, míg a DVTK hiába küzdött nagy elánnal, ezúttal kikapott a Ferencváros otthonában. A miskolciak így öt pontra vannak a még bent maradást jelentő 10. helytől - vagyis 9 fordulóval a vége előtt túl sok hibázásra már nincs lehetőségük.

Bár a tabellán elfoglalt helyezések alapján az MTK esélyese lehet ennek a mérkőzésnek, az utolsó öt forduló formája alapján kiegyenlített lehet a találkozó, hiszen a Diósgyőr ebben a minitabellában jobban áll a vendégeknél. A fogadóirodák is háromesélyesnek látják a meccset, bár azért a DVTK sikerét van, ahol hármas szorzón is tudjuk pakolni.

{"headTitle":"Diósgyőr - MTK ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-05 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Diósgyőr ","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"MTK ","odds":"2.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Mire érdemes fogadni?

Az biztos, hogy a komolyabb nyomás a Diósgyőrön lesz, hiszen a riválisok pontszerzései miatt a borsodiak körül egyre inkább fogy a levegő. Az MTK ezzel szemben ott toporog a dobogó közelében, ám összességében úgy gondoljuk, hogy az újonc nem fog fellépni a pódiumra, hiszen a PFLA és a Vidi is jobb esélyekkel indul. Valahol érezhetik ezt a fővárosiak is, hiszen az utolsó 5 körben csak egy győzelmet arattak, a Honvéd ellen pedig szemmel láthatóan kihagyott a koncentráció is.

Fogadói szempontból nem egyszerű ez a mérkőzés, mégis több lehetőség is meggondolandó. Mivel a hazaiaknak a győzelemre kell játszania, az MTK pedig szeret belebonyolódni a nyílt adok-kapokba, jó választás lehet egy gólszámos fogadás, de erre az opcióra még jobb szorzókat kaphatunk, ha élőzzük a meccset.

Pre-match ezúttal egy speciális fogadást szemeltünk ki, amely a Diósgyőr lapszámaira vonatkozik, és kizárólag az Unibet kínálatában érhető el. A DVTK az utolsó négy meccsén szállította ezt a mennyiséget, 2021-ben pedig az összes hazai pályán lejátszott bajnokiján zöldített volna ezt a tippet. Mivel az MTK személyében egy olyan csapat lesz az ellenfél, amely ellen rendre sok sárgát gyűjtenek be az ellenfelek, ezért remek lehetőségnek gondoljuk ezt a tippet.

{"headTitle":"Diósgyőr - MTK - Kártyák ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-05 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Összes lap - Diósgyőri VTK 2.5 felett ","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

 

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KOCKÁZATMENTES FOGADÁST!<<<

[3371064] 2021-03-05 20:00:00 Diósgyőr - MTK Budapestx;
megosztom