Tenisz

Ajándékszagú ez a fogadás Fucsovics meccsére

 • Cesc18
megosztom

A magyar játékos az amerikai Tommy Paullal csap össze a rotterdami negyeddöntőben.

Pénteken a legjobb nyolc mérkőzéseivel folytatódnak a küzdelmek Rotterdamban, a menü utolsó fogása pedig Tommy Paul és Fucsovics Márton negyeddöntője lesz. A magyar mindkét eddigi meccse az éjszakába nyúlt és ma is hosszú nap elé néz, egyrészről, mert előttük Borna Coric és Kei Nisikori vélhetően egy szoros meccset játszik, másrészről az amerikai sem ígérkezik egyszerű falatnak. 

{"headTitle":"Tommy Paul - Fucsovics Márton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-05 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Paul","odds":"2.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Fucsovics","odds":"1.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Fucsovicsot sorozatban az ötödik meccsén hozták ki favoritnak a fogadóirodák és az előző négy alkalommal nem is tévedtek vele kapcsolatban az oddsmesterek. Pedig eddig csupa kellemetlen és veszélyes ellenfelekkel találkozott Rotterdamban, sőt, Reilly Opelkát még előrébb is rangsorolták nála, de a bukmékerek ott is jól lőtték be az esélyeket.

Paul esetében ugyanez már nem mondható el. A bukik Lorenzo Sonego és Alexander Bublik ellen is esélytelenebbnek hozták ki, de az amerikai mindkét esetben borította a papírformát. Persze óriási meglepetésekről nem beszélhetünk, hiszen Paul tudásban simán az említett játékosok szintjén van, ahogyan ezt meg is mutatta. 

Két jó meccset rakott össze eddig Paul, csütörtökön különösen összeállt minden nála, hiszen adogatóként még bréklabdát sem engedett, fogadóként viszont négyszer is elvette Bublik szerváját. Fucsovics ellen viszont egy másabb meccsre van kilátás, hosszabb labdamenetek alakulhatnak ki és a szerváját sem lesz olyan egyszerű tartania. 

Tavaly az Australian Open harmadik körében futottak össze és azt igen könnyedén, 6-1, 6-1, 6-4 arányban nyerte meg Fucsovics, pedig az irodák közel 50-50-re adták akkor az esélyeket. Nem lehet azonban 100 százalékban ebből a meccsből kiindulni, ugyanis Paul előtte 4 óra 22 percet volt a pályán Grigor Dimitrov ellen, tehát finoman szólva sem frissen állt ki a Marci elleni meccsre. 

 

Mire lehet érdemes fogadni?


Fucsovics tegnapi meccsén a brékekkel nyertünk és ez most is egy jó irány lehet. Mindketten sok labdát hoznak játékba fogadóként, így várhatóan sok lehetőségük is lesz elvenni a másik adogatását. 

A bet365 3.5-nél húzta meg a line-t a brékek számát illetően, ami elég alacsony, főleg, ha megnézzük másik irodák kínálatait, ahol 5.5 szerepel. Némileg tehát ajándékszagú az over ezen a 3.5-ös line-on. 

Ahogyan láthattuk Fucsovics Davidovich elleni meccsén, akár egy szettben is összejöhet ez a négy brék, hiába fedett kemény pályáról beszélünk. 

{"headTitle":"Tommy Paul - Fucsovics Márton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-05 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Összesített brékek száma 3.5 felett","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Fogadj Fucsovics meccsére és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

 

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

bet365
megosztom