Bundesliga

Szalaiéknak hoznia kéne a kiesési rangadót

 • gb1
megosztom

Az utolsó két helyet elfoglaló Schalke és Mainz csap össze a fordulónyitón a kulcsfontosságú pontokért.

Érdekes meccsekből nem lesz hiány a Bundesliga 24. fordulójában. A kör első összecsapásán alsóházi derbit rendeznek, amikor is a tökutolsó 04-esek az előttük helyet foglaló 05-ösöket fogadják. A bukik számaiból láthatjuk, hogy ezúttal sem az utóbbi 39 bajnokin csak egy sikert jegyző Schalke a favorit, lássuk hát, mire számíthatunk.

{"headTitle":"Schalke 04-Mainz 05","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-05 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Schalke","odds":"3.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Mainz","odds":"2.14","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A gelsenkirchenieknél újfent edzőváltás történt nemrégiben, ezzel pedig ligarekordot döntött a teljesen elemeire hullott csapat. Soha nem volt még olyan klub, amely öt különböző mesterrel próbált szerencsét egy szezonon belül - legalább valamiben sikerült maradandót alkotni, gondolhatják kínjukban szimpatizánsaik. Nem csak az edző, hanem az egész szakmai stáb távozott és immár a kevés tapasztalattal rendelkező, egy éve a másodosztályú Darmstadtot irányító 42 éves Dimitrios Grammozis próbálkozhat a gödörből kikormányozni a csapatot. Pechjére a fél keret kényszerpihenőn van...

Tudtad? Szalai Ádám, aki a Schalkéban is megfordult, 37 Bundesliga-meccse nem talált be - legutóbb 2019 decemberében volt eredményes!

Bo Svensson kezei alatt mondjuk legalább újra képbe került és ezúttal is számíthat játékpercekre, bár az előzetesek alapján valószínű, hogy csak csereként. A támadó eddig 10 bajnokin lépett pályára a szezonban, ezeken pedig kihozta magából a maximumot, legfőképp a fizikális erejével segítette a Mainz támadójátékát. Az első gólja a jelenlegi idényben még várat magára, bár a Gladbach ellen már majdnem összejött, csak a játékvezető érvénytelenítette találatát. Szalai továbbra is bizakodó, a klub honlapjának pedig az alábbiakat mondta:

Jelenleg csak az számít számomra, hogy a Mainz az élvonalban maradjon. Természetesen ehhez gólokkal szeretnék hozzájárulni.

Ugyan sok szabad területet teremtek, de mégiscsak csatár vagyok, remélem, hogy a következő hetekben sikerül néhány gólt is szereznem." - mondta a 27-szeres válogatott támadó.

[3399369] 2021-03-05 20:30:00 Schalke 04 - Mainz 05x

A Mainz szezonja is pocsék módon alakul, de legalább biztató jeleket láthattunk az utóbbi hetekben. Idén már nem kisebb skalpokat gyűjtöttek, mint a Lipcse vagy a Gladbach, így nem véletlen, hogy favoritnak hozták ki az utóbbi nyolc bajnokin mindössze két pontot gyűjtő 04-esek ellen. A Királykékek nem kizárt, hogy legbelül már a másodosztályra készülnek, Szalaiék viszont még simán kiharcolhatják a bennmaradást. Tippünk így egy +0-ás ázsiai hendikep a vendégekre, amely csak egy szenzációszámba menő Schalke-sikernél bukna.

{"headTitle":"Schalke 04-Mainz 05","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-05 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mainz +0 (ÁH)","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet
megosztom