Tenisz

Izzasztó meccs elé néz Fucsovics csütörtök este

 • Cesc18
megosztom

A magyar játékos ellenfele a spanyol Davidovich Fokina lesz a rotterdami nyolcaddöntőben.

Csütörtökön öt nyolcaddöntős összecsapást találunk a rotterdami menüben. Számunkra az utolsó, Fucsovics Márton és Alejandro Davidovich Fokina mérkőzése a leginkább várt, amelynek a magyar játékos favoritként megy neki. 

{"headTitle":"Fucsovics Márton - Alejando Davidovich Fokina","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-04 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fucsovics","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Davidovich Fokina","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Fucsovics hétfőn, pontosabban kedd hajnalban egy heroikus csata után harcolta ki a győzelmet Reilly Opelka ellen és jutott be a legjobb 16 közé. A nagy szervás amerikaival kimaxolták a játékok számát, avagy mind a három szettben tie-break döntött. 

Ez ismét egy nagyon értékes siker volt Marci számára, hiszen a harmadik óra végéhez közeledve is koncentrált tudott maradni és egy nagyon kellemetlen ellenfél ellen húzta be az utolsó tie-breaket. 

Bár nagyon hosszú meccset játszott Fucsovics, de kedden és szerdán sem kellett pályára lépnie, a mai napon pedig csak este játszik, tehát bőven volt ideje regenerálódni és nem gondoljuk, hogy az Opelka elleni találkozója hatással lesz a Davidovich ellenire. 

A spanyol kihívójával egyébként egy teljesen más meccset játszik majd. Davidovich-nak nincs 210 feletti első szervája, ellenben nagyon jó a hosszú labdamenetekben. Honfitársát, Roberto Bautista-Agutot verte két játszmában, ami komoly skalp volt a számára. 

Davidovich-nak ez már nem az első jó szereplése fedett pályán, emlékezhetünk, hogy tavaly Kölnben és Párizsban is remekül játszott, míg múlt héten Montpellierben játszott negyeddöntőt és többek között Hubert Hurkaczot is legyőzte. Nem lehet tehát félvállról venni a feltörekvő hispánt, aki nem mellesleg pályafutása legjobb ranglistás helyének örvend (51.). 

 

Mire lehet érdemes fogadni?


Érdekesen alakultak a szorzók, ugyanis Marci 1.80 körül nyitott, ám a fogadók ezt percek alatt 1.50 környékére verték le. Az over/under line 22.5, amit szerintünk megugranak majd, mert Davidovich elég szívós játékos és a magyarnak nincs olyan domináns játéka, amivel le tudná lépni. 

Jó választás lehet tehát az over, de mi most a brékek felé kacsingatunk. Davidovich fogadóként szépen játékba hozta a labdákat RBA ellen és honfitársa első szervái mögött is elég jó százalékban meg tudta nyerni a pontokat. Fucsovicsnak sem lesz egyszerű dolga a szervajátékaiban és szerintünk jó néhányszor el is veszíti majd. A spanyol játékának sem ez a legerősebb része, így a magyarnak is lesznek lehetőségei. A bet365 5.5-re húzta meg a brékek számát és az overre fizeti a többet, ami számunkra tetszetős. 

{"headTitle":"Fucsovics Márton - Alejando Davidovich Fokina","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-04 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Összesített brékek száma 5.5 felett","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Fogadj Fucsovics meccsére és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

 

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

bet365

 

megosztom