Exkluzív

Alig hiszünk a szemünknek! Szenzációs új piacokkal bővült az Unibet!

Eddig csak álmodoztunk róla, de most valóság lett!

megosztom

Jelentősen megnövelte az Unibet a magyar bajnoki mérkőzésekre vonatkozó kínálatát és már meccsenként közel 300 jobbnál jobb odds vár rád!

Már eddig is egyik legerősebb kínálatot prezentálta a magyar bajnokságra (NB I) az Unibet fogadóiroda, de partnerirodánk most még rátett egy lapáttal és tovább bővítette a palettát.

Nem is akármilyen piacokkal robbantanak, hiszen abszolút exkluzív és egyedi fogadási lehetőségekkel várják ezentúl a magyar foci szerelmeseit.

A klasszikusnak nevezhető piacokon (1x2, BTTS, Over/under, ázsiai hendikep stb) felül a jövőben olyan opciókra is fogadhatunk, mint a szögletek száma, a gólszerzők, a lapok száma, sőt, még a játékos lapokra is elhelyezhetjük tétjeinket.

Új NB I-es piacok az Unibeten!

Gólszerzők
 

Szögletek száma
 

Lapok száma
 

Játékos lapot kap

 

A kínálat szélesedése komoly lehetőséget rejt a magyar foci iránt érdeklődő sportfogadók számára, hiszen aki naprakész az NB I történéseiből és figyelemmel követi a mérkőzéseket is, az rengeteg value tippet vadászhat le ezeken a piacokon.
 

REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE

 

A fogadóirodák közül az Unibet piacvezető kínálattal rendelkezik az NB I-es meccsekre, mostantól közel 300 szorzó közül válogathatsz! 

 

Külön jó hír, hogy az Unibet Fogadásépítő alkalmazásában is megjelennek ezek a fogadási lehetőségek, így ezeket a speciális tippeket beépítheted a különböző kombinációs fogadásaidba is! Ha másért nem is, emiatt mindenképpen érdemes egy Unibet-számlát nyitni

A hétvégi forduló meccsei már felkerültek a kínálatba. Jó tippelést és sok szerencsét mindenkinek! 

 


Miért érdemes az Unibeten játszanod? 


20. 000 HUF értékű üdvözlő bónusz az új játékosoknak

Az első befizetéseddel azonos összegben jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra maximum 20. 000 HUF értékig


Fogadásépítő alkalmazás

A fogadásépítővel Te magad is összeállíthatsz fogadási lehetőségeket. Válogass az elérhető lehetőségek közül és építs fel magadnak egy remek szorzót!


Ingyenes fogadási lehetőségek a legnagyobb meccsekre

Minden Unibet-játékos számára elérhető kockázatmentes élő fogadások a legnépszerűbb sporteseményekre!


Ingyenes tippversenyek több millió forintos nyereményalapokkal

Rendszeresen lehetőséged van részt venni különböző tippjátékokban és versenyekben, nevezési díj és egyéb más kockázatok nélkül


Labdarúgás nyereménynövelő kombinációs fogadásokhoz

Akár 30%-kal magasabb szorzók a többes kötésekből álló kombinációs fogadásokhoz


Speciális fogadások a magyar és a külföldi bajnokságokra

Fogadnál a bajnokra, dobogósra, a kiesőre esetleg a gólkirályra? Megjátszanád a kedvenc játékosok következő klubját? Az Unibeten számos speciális ajánlatot találsz! 


+ Élő képes közvetítések

Hetente több száz élőképes (live stream) közvetítés a legnépszerűbb sporteseményekre (labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, darts, snooker, NFL stb). 

 

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE
ÉS KÉREM A 20. 000 HUF KOCKÁZATMENTES FOGADÁST <<<

 

megosztom