Angol foci

Meddig tart(hat) Guardiola és a City elképesztő sorozata?

megosztom

A Manchester City sorozatban 21 győztes mérkőzésnél tart, amivel beírta magát az angol futball történelmébe.

Kedden este a Wolverhampton csapatát is legyőzte a Manchester City - 2.55-ös szorzójú tippünket zöldítve ezzel -, amely immáron zsinórban 21 mérkőzés óta hibátlan. Pep Guardiola csapatának elképesztő szériája újabb mérföldkőhöz ért, miután a Farkasok felett aratott siker a 15. Premier League-győzelem volt és így 19 bajnoki óta egy percet sem volt hátrányban. A City ezzel beérte a rekorder Arsenalt, amely 1998 decembere és 1999 májusa között produkált hasonlóan bravúros sorozatot.

Ahhoz tehát, hogy a Manchester City legyen az egyedüli örökös angol csúcstartó, még egy olyan meccs szükségeltetik, amelyen nem szerez vezetést az ellenfél, a dolog pikantériája pedig, hogy hétvégén a Manchester United elleni játszik városi rangadót a csapat.

 

 

Guardioláék fantasztikus sorozata szinte a semmiből érkezett, hiszen a Man. City az ősz folyamán egyáltalán nem játszott lehengerlően, sokáig pedig még a dobogón sem állt a csapat. Mostanra a helyzet azonban alaposan megváltozott, a City már 12-15 ponttal vezet az üldözők előtt. A fogadóirodák a PL bajnoki címét már odaadták Guardioláéknak - a bet365-nél 1.002-es szorzót fizetnek rá, de a manchesteri kékek még versenyben vannak a Ligakupában, az FA Kupában és a Bajnokok Ligájában is. 

Arra az opcióra, hogy a Manchester City mind a négy sorozatot megnyeri, 9.50-es szorzóval fogadhatunk.

Az, hogy a Manchester City üres kézzel zárja az idényt a bukik szerint gyakorlatilag elképzelhetetlen, hiszen erre az eshetőségre 101.00-es szorzót kínálnak.

A bet365-nél találkozhatunk egy további érdekes piaccal is, amely arra vonatkozik, hogy a City pontosan hány darab győzelemmel zárja a Premier League idényét. Jelenleg 20 sikert számlálnak Gündoganék, a bet365 pedig 21-szeres szorzót fizetne, ha a City 31 sikerrel fejezné be a bajnokságot. Ez azt jelentené, hogy a hátralévő 11 meccsét mind megnyerné.

{"headTitle":"Bajnokság speciálisok - Összesített győzelmek a szezonban ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-07 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Man. City 30.5 felett","odds":"21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Man. City 30.5 alatt ","odds":"1.015","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Azért elég meredek azt gondolni, hogy innentől kezdve minden bajnoki meccsét megnyerje a City, a többfrontos küzdelem és az esetleges idejekorán eldőlő bajnoki cím miatt erre az opcióra kevés esély mutatkozik.

Azt is tudjuk, hogy minden sorozat megszakad egyszer, így akik szeretnek a szériák ellen fogadni, azok most nagyítóval figyelhetik a City szereplését.

Guardiola együttese hétvégén azt Manchester Unitedet fogadja az Etihadban, amely szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt 2-0-ra legyőzte - igaz, az Old Traffordon. A két csapat legutóbb január elején meccselt egymással, akkor a Ligakupában a City idegenben 2-0-s sikert aratott.

A Vörös Ördögök az első számú kihívói a Man. Citynek, vagyis egy győzelemmel valamelyest nyitottabbá tehetnék a bajnoki versenyfutást, ugyanakkor egy hazai győzelem talán el is döntené az arany sorsát.

A fogadóirodák szerint a meccs természetesen a Citynek áll, a hazai siker 1.50 körüli oddsot fizet, míg a vendégek győzelme 6.00-6.50-es szorzón fogadható irodától függően.

{"headTitle":"Manchester City - Manchester United ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-07 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester City ","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"4.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Manchester United ","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Szerinted mikor éri meg a Man. City ellen fogadni?

megosztom