Tipp

Gólszerzős fogadással próbálkozik Owen

megosztom

Megduplázhatjuk a tétünket, ha bejön az angolok aranylabdásának megérzése a West Brom - Everton meccsen.

Hétközi fordulót rendeznek a Premier League-ben, amelynek legnagyobb rangadója kétségkívül a csütörtök esti Liverpool - Chelsea lesz. Előtte azonban még összecsap a West Brom és a Everton is, ami szintén pikáns meccsnek ígérkezik, hiszen előbbi a kiesés elől menekül, utóbbi pedig a top 5-öt próbálja megcsípni.

Ez a meccs felkeltette az érdeklődését az egyik híres angol bukméker nagyköveteként tevékenykedő Michael Owennek is: 

"Az Everton komoly kihívást jelenthet a West Brom számára. A vendégek ebben a szezonban kiválóan teljesítenek Carlo Ancelotti irányítása alatt, ennek a meccsnek pedig úgy mennek neki, hogy a Premier League-ben sorozatban nyolc meccse veretlenek idegenben." 

Úgy gondolom, hogy az Everton ismét képes lesz idegenben nyerni, és ha Dominic Calvert-Lewin a sérülése után megtalálja a legjobb formáját, akkor jó eséllyel beveheti a West Brom kapuját. 

Az angolok egykori aranylabdása 2-1-es Everton sikert jósol, a mérkőzésre pedig az a fogadási tippje, hogy Calvert-Lewin gólt szerez. 

Ez a tipp 2.10-es szorzón fogadható a BetClicen, partnerirodánk ráadásul 20.000 HUF kockázatmentes fogadást is biztosít, tehát akár rizikómentesen is bevállalható ez a tipp. 

Az Everton 23 éves támadója egyébként 13 találatnál jár a szezonban, amivel a Premier League góllövőlistájának előkelő negyedik helyén áll. 

{"headTitle":"West Brom - Everton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-04 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dominic Calvert-Lewin gólt szerez","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Hogyan használhatod ki az ajándék fogadást (Freebet)?

 • Lépj fel a BetClic oldalára és készítsd el a regisztrációdat. 
   
 • Fizess be a számládra egy olyan összeget, amelyet megengedhetsz magadnak.
   
 • Tegyél meg egy fogadást az első befizetésed értékében legalább 1.50-es szorzóval.
   
 • Ha a fogadásod nyer, akkor a nettó nyereményt jóváírják a számládon. 
   
 • Ha a fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed volt.

 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

betclic
megosztom