NB II

Hát a Lokira most sem fogadnánk, de jó tippünk így is van!

  • varin

Érthetetlen az oddsszabás a Debrecen ajkai kirándulására. Tényleg esélytelenek a gólok?

Ha megvizsgáljuk az NB II szerdai játéknapjának under/over szorzóit, azt láthatjuk, hogy a fogadóirodák szerint a legkevesebb gól az Ajka-Debrecen meccsen várható. Ez a szorzó nélkülöz minden logikát, így nem árt tisztességesen megbombázni az overt.

{"headTitle":"Ajka-Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-03 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ajka","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Debrecen","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

No, de nézzük először, hogy mi is történt hétvégén. Finoman szólva is ellentétes fordulót zárt a két csapat, hiszen amíg az Ajka a Budaörs ellen szerzett idegenben hét(!) gólt, addig a Loki úgy szenvedett vereséget az aranycsatán a Vasas ellen, hogy a 83. percben még vezetett. A Lokitól a gyenge Siófok elleni kupameccset követően ennél sokkal többet vártak a szurkolók, az angyalföldiek megérdemelten vitték el a három pontot a Hajdúságból.

Noha Husztiék előnye még mindig négy pont a feljutásért való küzdelemben a Gyirmót előtt, egyre nagyobb bajba kerül a hajdúsági együttes. Márpedig az új stábbal eddig lejátszott hat félidőből öt nagyon gyengére sikerült, így lassan kijelenthetjük, Kondás Elemér elküldésének nincs igazán azonnali hatása.

Ami az Ajkát illeti, a hét lőtt gól természetesen önmagáért beszél, persze előfordulnak olyan meccsek, amikor még a bedobásból is gól lesz és az a labda is utat talál a kapuba, amely a közelébe sem ment, ám a zöld-fehérek az idei négy meccsükön tíz pontot szereztek és 13 gólt lőttek, ami nem kis bravúr.

A két fél már ősszel is parádés meccset játszott, akkor a második félidőben esett nyolc gól és a Loki 5-3-ra nyert. Nagy Krisztiánék vesztenivaló nélkül játszhatják saját játékukat, míg a Lokinak kötelező lenne a siker.

Mivel az NB II három legoveresebb csapatából kettő találkozik egymással, amelyek bőven 3 gól felett átlagolnak idén, az egyértelmű tipp itt az over, méghozzá teljesen abszurd módon magas szorzóval.

{"headTitle":"Ajka-Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-03 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.5 gól felett","odds":"2.02","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3374894] 2021-03-03 18:00:00 FC Ajka - DVSCx;