NB I

Hazai pályán is idegenben - rangadó a Hungária körúton

  • varin
megosztom

Fővárosi rangadót rendeznek, a Honvédnak esélytelenebbként is van sansza az MTK ellen.

Igencsak érdekes NB I-es fordulón vagyunk túl, hiszen a hátsó régió tagjai közül a Budafok, a Honvéd és az Újpest is bravúrgyőzelmet aratott, ez pedig még összébb rázta az eddig sem szétmorzsolódott hátsó mezőnyt. A 8. Újpest és a 11. Zalaegerszeg között csupán három pont van, de ha csak a pontszámokat nézzük, még az 5. Paks sincs biztonságban és a 12. Diósgyőr sem kell feladja a harcot. A kiesés elleni harcban közvetlenül érintettek közül mi most a Honvéd találkozójával foglalkozunk, amely az MTK-t fogadja.

{"headTitle":"Honvéd-MTK","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-02 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Honvéd","odds":"2.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"MTK","odds":"2.47","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Nagy megkönnyebbülés lehetett Horváth Ferencnek és a vörös-feketék szakmai stábjának, hogy hétvégén végre sikerült győznie a csapatnak. Gazdagék ráadásul az év egyik legfontosabb meccsén, a szurkolók által nemigen tisztelt Puskás Akadémiát verték hátrányból idegenben, ami ugyan továbbra is kiesőhelyen tartotta a csapatot, ám mindenképpen reményteli.

A győzelem mentálisan is sokat jelenthetett a csapatnak, hiszen idén kétszer találkoztak a felek, a Puskás pedig mindkétszer a 90. perc után tudta bevinni a győztes találatot. Horváth Ferenc el is mondta a meccset követően, hogy mennyire fontos győzelem volt és mennyire örülnek a 3 pontnak, amely szerinte megérdemelt volt és nagyon megdolgozott érte a csapat.

Tudtad?

A     kínálja a világon a legjobb szorzókat, szinte minden eseményre és fogadási típusra. Regisztrálok és kipróbálom!

A Honvéd azonban még távolról sem nyugodhat meg, ráadásul az MTK idén igen masszív csapat benyomását kelti. Ezt remekül példázza a kék-fehérek pontszerzése a leendő bajnok Ferencváros ellen, amely ráadásul 0-2-es állásból, egy pocsék első félidőt követően sikerült. Michael Boris mester azért még a 4. helyről is emlékeztetett, hogy nagyon szoros a harc a hátsó régióban, az utolsó 10 fordulóban pedig számukra még kell 11 pont az üdvösséghez.

A mérkőzést a Hungária körúton rendezik, amely alapvetően az MTK otthona, de az elmúlt hónapokban a Honvéd is játszotta hazai meccseit. Ennek megfelelően favoritként nyitott az MTK, ám a fogadók inkább a hazai sikert támogatják.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy mindkét csapat overes formában van és a korábbi két meccsük is hozta az elvárt gólmennyiséget (3-1 az MTK-nak és 2-2). Az MTK vesztenivaló nélkül, szabadon futballozhat, míg a Honvéd számára ez egy hozható mérkőzés. Véleményünk szerint így most sem lesz gond a három találattal, amelyre nem is kapunk rossz oddsot.

{"headTitle":"Honvéd-MTK","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-03 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.5 gól felett","odds":"1.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3371069] 2021-03-02 17:30:00 Honvéd - MTK Budapestx;
megosztom