Sportfogadás

Fogadj a hét legjobb meccseire felturbózott szorzókkal!

megosztom

Pazar rangadókat rendeznek a héten, a BetClic pedig tucat mérkőzésen megnövelte a szorzókat!

Nem akármilyen hete lesz a nemzetközi klubfutballnak, hiszen a hétközi kupameccsek után a hétvégi bajnokik közül is rengeteg csúcsrangadó vár a foci szerelmeseire. Kedden és szerdán NB I illet Király-kupa elődöntő, csütörtökön Liverpool–Chelsea, szombaton Bayern München - Borussia Dortmund és Juventus - Lazio, vasárnap pedig Manchester City - Manchester United és Atlético Madrid - Real Madrid csúcsmérkőzés vár rád! 

A piac legjobb üdvözlő bónuszával rendelkező BetClic ennek apropójából BOOST akciót hirdetett, aminek keretén belül a legjobb meccsekre megnövelt szorzókkal tudsz fogadásokat kötni!

 

*Mi az a BOOST?

A BOOST egy rendszeresen akció a BetClicnél, amelyben az iroda a legjobb meccsekre megnöveli a szorzókat. A szorzónövelést legalább 2 órával az eseményt előtt teszik elérhetővé.

 

*Hogyan találod meg a BOOST szorzókat?

A BetClic minden már regisztrált játékosát üzenetben értesít a megnövelt szorzókról. Ezen kívül a fogadóiroda oldalán is megtalálod a megnövelt szorzókat, egyszerűen keresd a BOOST szimbólumot böngészés közben: a sárga rakéta a megnövelt szorzók világába repít!

 

*Kezdj el játszani a BetClicen és használd ki a Freebetet!

A BetClic maximum 20.000 HUF kockázatmentes fogadást (FREEBET) biztosít a hatharom.com-on keresztül regisztráló játékosai számára. A FREEBET egy BetClic által kínált fogadási lehetőség, melyet kockázatmentesen használhatsz.

Amekkora értékben fogadsz először a regisztrációd után, akkora értékű FREEBET-et, vagyis ajándék fogadást kapsz, de maximum 20 000 Ft-ot.

Ezt az ajándék fogadást bármilyen sporteseményre felteheted, minimum 1,50-es szorzóval. Ha nyer az ajándék fogadásod, a fogadásból származó nyereséget készpénzben hozzáírja az egyenlegedhez az iroda.Ha az első fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed összege volt.

Nincsenek durva megkötések, nincsenek apró betűs teljesíthetetlen követelmények, ez az ajánlat tényleg az, aminek látszik!

 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

 

  • A BOOST meccsek listája

 

betclic
megosztom