La Liga

Ezt a fogadást gondoltuk ki a Real Madrid-Sociedad meccsre

megosztom

A La Liga hétfői fordulózáróján a Real Madrid a Real Sociedadot fogadja. A két királyi csapat meccsén a lapokra fogadnánk.

Nyert a Barcelona és az Atlético Madrid is - előbbi a Sevillát, utóbbi a Villarrealt győzte le 2-0-ra - a hétvégén, így a Real Madridon a sor, hogy tartsa a lépést a két nagy riválissal. Zinedine Zidane csapatának sem lesz egyszerű dolga ebben a fordulóban, hiszen a Real Sociedad lesz majd az ellenfél. 

Csapathírek

A madridi keretből továbbra is rengeteg hiányoznak sérülések miatt. Carvajal, Sergio Ramos, Benzema, Hazard, Miliato továbbra sincs a meccskeretben, bekerült viszont a múlt heti hiányzók közül Marcelo, Rodrygo, Valverde és Odriozola is. Zidane számára túl sok variációs lehetőség nincs a csapat összeállításakor, így hasonló felállásra számolhatunk, mint az Atalanta elleni BL-meccsen. 

A Sociedadra is jellemző, hogy egész szezonban sújtják a sérülések. A madridi túráról lemarad Sangalli, Moyá, Zaldua, Miker Merino és Elustondo is, lesz viszont Monreal, Illarramendi, David Silva és Oyarzabal is. 

[3424285] 2021-03-01 21:00:00 Real Madrid - Real Sociedadx

Mire érdemes fogadni? 

A nehézségek ellenére a Real Madrid szépen gyűjtögeti a győzelmeket, a blancók sorozatban öt győztes mérkőzésnél járnak, de sokatmondó adat, hogy az utolsó négy sikerükből kettő csak 1-0-s győzelem volt. A mostani időszakban a Real nem a sziporkázó játékával, hanem a fegyelmezett és alázatos csapatjátékával tudja szállítani a pontokat. A Sociedad személyében egy igazán szívós ellenfél várhat a fővárosiakra, hiszen ezek a tulajdonságok a baszk együttesre is jellemzőek. 


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE
ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Az aktuális formákból és a két csapat legutóbbi egymás elleni meccseiből egy underes eredményt hozó találkozóra komoly esély mutatkozik, csak sajnos a fogadóirodák is ennek fényében húzták meg az O/U határokat, így túl sok értéket nem találunk a kevésgólos fogadásokban. 

A lapok piacán szétnézve viszont találtunk egy játékra érdemes opciót. A szezon eddigi átlagai alapján a Sociedad közel "fél" lappal többet szerez meccsenként, mint a Real Madrid és mivel Jesus Gil Manzano személyében egy olyan játékvezető fújja a sípot, aki 5,1 lap/meccs átlaggal vezeti a meccseket, ezért bőven benne van, hogy a Sociedad beszed legalább 2-3 büntetőkártyát. 

Ez a szám viszont elég lehet arra, hogy zöldítse a tippünket, de egy +0-s ázsiai hendikeppel levédhetjük a tippet, vagyis ha egyenlő számú sárgát szereznek a csapatok, akkor a tétünket visszakapjuk. Ez a tipp egyébként az utolsó 4 Real-Real meccsen egyszer sem bukott volna. 

{"headTitle":"Real Madrid - Real Sociedad ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-01 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sárga lapoka - Real Sociedad +0 ","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Te mire fogadnál ezen a meccsen?  

a[3424285] 2021-03-01 21:00:00 Real Madrid - Real Sociedadx;
megosztom