NB I

Egy kettes szorzót küldünk játékba a Kisvárda - Puskás bajnokin

megosztom

A hétközi forduló nyitómeccsén a botladozó Kisvárda a Puskás Akadémiát fogadja.

Hétközi fordulót rendeznek az NB I-ben, a keddi játéknap nyitómeccsét pedig a Kisvárda és a Puskás Akadémia játssza. Egyik csapat sincs kirobbanó formában, hiszen a Kisvárda az utolsó öt fordulóból négyen is vereséget szenvedett, míg a PFLA a kupavereség után a bajnokságban is kikapott, vagyis egymás után két vesztes meccsel érkezik Szabolcsba.

Varda SE#hungary-varda_se#5

Amióta a két együttes a legmagasabb osztályban játszik, azóta 8 egymás elleni meccset rendeztek, ezen találkozók pedig felcsúti fölényt mutatnak. Az utolsó 5 randevú három Puskás-győzelmet és két remit hozott, vagyis a szabolcsiak nem igazán tudtak mit kezdeni az utóbbi időben a felcsútiakkal. 

{"headTitle":"Kisvárda - Puskás Akadémia ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-02 15:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kisvárda ","odds":"2.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Puskás Akadémia ","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Mire érdemes fogadni? 

A fogadóirodák oddsaiból is látható, hogy háromesélyes a találkozó, de egy hajszállal a PFLA számít esélyesebbnek. Ebben a kérdésben mi egyetértünk a bukmékerekkel, hiszen Supka Attila csapata láthatón hullámvölgybe került, a góllövéssel pedig komoly gondjai akadnak. 

A Puskás ugyan két vesztes meccset is lejátszott, de az Újpest és a Honvéd is komoly motivációval játszik ezekben a hetekben, így azért ezekben a találkozókban benne volt a botlás lehetősége. 


>>>REGISZTRÁLOK A BWINRE
ÉS KÉREM A 20.000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT <<<


A kupabúcsú miatt a PFLA számára a bajnoki dobogó megszerzése immáron a legfontosabb cél. Hornyák Zsolt együttese jelenleg vezeti az NB I formatabelláját - a Kisvárda egyébként ebben az összevetésben utolsó -, így a két sikertelen meccs után újra pontot, vagy pontokat szerezhet. 

Mi a mérkőzés főtippjének egy gólszámos fogadást választottunk ki, amely értelmében a végeredmény 2 vagy 3 gólt kellene, hogy hozzon. Ebben a variációban szerintünk sok kimenetel belefér, a kereken kettes szorzó pedig kifejezetten baráti. 

{"headTitle":"Kisvárda - Puskás Akadémia ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-02 15:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 2-3","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Te mire fogadnál ezen a meccsen? 

[3371070] 2021-03-02 15:15:00 Varda SE - Puskás Akadémiax;
megosztom