Sportfogadás

Hogyan lehet egy meccsen minden kimenetellel nyerni? - mutatjuk a példát!

 • varin
megosztom

Ha valaki ezen a meccsen megfogadta mindhárom kimenetelt, akkor mindegyikkel nyerhetett. Íme a recept!

Első hallásra hihetetlennek tűnik, de egy kis ravaszsággal megeshet, hogy egy mérkőzés 1x2-es piacának mindegyik eredményével pénzt nyerhetsz. Jelen példánk természetesen rendkívül szélsőséges, ám kiválóan bemutatja, miért is érdemes a Bet365-nél fogadni és kihasználni a bukméker speciális lehetőségeit.


Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet


A példamérkőzésünk a szombat esti Lipcse-Borussia Mönchengladbach összecsapás, amely 3-2-es végeredménnyel ért véget. Lássuk tehát, hogyan is nyerhettünk minden kimenetellel!

Így nyerhettél a Lipcsével...

Ez természetesen a legkönnyebb magyarázat, hiszen a mérkőzést megnyerték Gulácsiék egy hajrában szerzett góllal. A Lipcse győzelmét egyébként gb1 kolléga is várta beharangozójában, ez a kimenetel 1.65-1.70-es szorzó körül volt fogadható.

 

Így nyerhettél a döntetlennel...

Mivel Sorloth révén a Lipcse a 93. percben vitte be a győztes találatot, a lefújás előtt alig néhány pillanattal még döntetlenre állt a találkozó. Ekkor a Bet365 cashout-funkciója valószínűleg igen magas kifizetési összeget ajánlott. A kockázat-minimalizálás és a kéretlen balszerencsék elkerülése okán jó ötlet lehet használni a cashoutot, hogy az ember kiváltsa a maradék néhány perc izgalmait. A cashout esetében természetesen nem kapjuk meg az eredeti teljes nyereményt, ám a másik oldalról közelítve, akinek döntetlenje volt és nem kért kifizetést a hajrában, az pórul járt és a teljes tétet elbukta.

Tudj meg még többet a cashoutról ebben a cikkben!

 

Így nyerhettél a Gladbachhal...

A Bet365 korai kifizetés opciója a Bundesliga-mérkőzésekre is érvényes. A speciális lehetőség akkor lép életbe, amikor az 1x2-es piacon megfogadott csapatod kétgólos előnyre tesz szert. A Bet365 ugyanis a kétgólos előny birtokában azonnal kifizeti a teljes nyereményt, függetlenül a mérkőzés végétől. Mivel a Borussia meglepetésre a 19. percben már 2-0-ra vezetett, így alig 20 perc elteltével a vendégek sikerét favorizálók már láthatták is nyereményüket számlájukon.

Tudj meg még többet a korai kifizetésről ebben a cikkben!

 

A fenti példa kiválóan bemutatja, mennyire hasznos funkciókkal bír a Bet365, ami komoly versenyelőnyt és súlyos tíz-, százezreket jelenthet adott esetben a fogadóknak. Ha nincs még számlád a Bet365-nél, ne habozz csatlakozni a világ talán legnépszerűbb irodájához!


Használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

 

bet365
megosztom