NB I

Akkor már bízhatunk a Vidiben?

  • Tomihmv

A Ferencváros elleni kupasikert követően a bajnokságban Zalaegerszegre látogatnak a fehérváriak.

Komoly sikert követően látogat a Vidi Zalaegerszegre. - Fotó: molfehervarfc.hu

Az NB I 23. fordulójának zárómérkőzésén a Zalaegerszeg a Fehérvár együttesét fogadja.

A hazaiak úgy tűnik, hogy feledtették a gyengécske tavaszi szezonkezdésüket, hiszen két sikerrel a hátuk mögött várják a hétvégét. Előbb az Újpestet győzték le 3-0-ra a bajnokságban, majd hétközben a Honvédot múlták felül a kupában. Igaz, a bordó-feketék ellen, kettős emberelőnyben csak hosszabbítást követően tudták kiharcolni a továbbjutást.

"Pozitív hangulatban készül a csapat, kivertük a címvédőt a kupából, ez volt a célkitűzés. Három nehéz mérkőzés áll előttünk. Nem szabad, hogy bárkit megtévesszen a Fehérvár rossz szériája, hisz a hétközi találkozójukon bizonyították játékerejüket, legyőzték a Ferencvárost, ami sokat elárul. Ők az összecsapás esélyesei, de meglepetést akarunk okozni. Meg szeretnénk őrizni az eredményességet és a játék minőségén is igyekszünk javítani. Mindazonáltal a legfontosabb, hogy pontot, pontokat gyűjtsünk a hétvégén is" - mondta Borég Gábor, a zalaiak mestere a ztefc.hu-nak.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


cbet

A ZTE-nek iparkodnia kell az idei szezonban is, hogy elkerülje a kiesést, de az iparkodás igaz a fehérváriakra is, akik a fordulót megelőzően hatpontos hátrányban voltak a második helyezett Puskás Akadémia mögött. 

Ugyanakkor, ahogy Boér mester is említette, a Vidi rossz szériája megszakadt, hiszen hétközben igen komoly meglepetésre 2-1-re tudott nyerni a Ferencváros otthonában a Magyar Kupában, így kiejtette az FTC-t és a sorozat első számú favoritjává lépett elő.

Kovács Dániel kapus szerint azzal a sikerrel átszakadt egy bizonyos gát a csapatnál, azonban nagy kérdés, hogy megzavarja a fejeket, hogy pénteken Szabics Imrét nevezték ki a gárda vezetőedzőjének. Igaz, az új tréner segítőivel csak április 1-jétől lép színre, addig Szalai Tamás irányít. Papíron nem kellene, hogy mindez gondot okozzon a Vidi játékosok számára, mivel profi futballistákról beszélünk, de persze láttunk már karón varjút.

Mindkét csapat eredménykényszerben lép tehát pályára, így a kimenetelre való fogadást elengednénk, egyébként sem bízunk egyik félben sem, hiába a korrekt eredmények mindkét fél háza táján. Azonban meglévő pozitív töltet lendületet adhat a csapatoknak, és úgy véljük, hogy ezúttal is egy eseményekben és gólokban gazdag meccset hoznak majd össze. Vagyis minden esélye megvan arra, hogy újfent mindkét gárda betaláljon, és legalább három találat szülessen a ZTE-Vidin.

{"headTitle":"Zalaegerszeg - Fehérvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-28 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt és több, mint 2,5 gól","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3371057] 2021-02-28 17:00:00 Zalaegerszeg - MOL Vidi FCx;