NB II

Tippek a csúcsrangadóra - Debrecen-Vasas összecsapás az NB II-ben

 • varin
megosztom

Az NB II két topcsapata randevúzik a Hajdúságban. A favorit a Loki, de a döntetlenen se lepődjünk meg.

"Aranycsata" vár ránk az NB II vasárnapi játéknapján, a Debrecen a Vasas gárdáját fogadja. Ugyan a különbség például a második helyen álló angyalföldi csapat és a negyedik helyzett Gyirmót között csupán két egység, azért nem árulunk zsákbamacskát azzal, hogy szinte biztosan a két feljutó találkozik a Nagyerdőben. A debreceni 90 perc azonban korántsem tét nélküli, hiszen az üldözőkre is könnyű mérkőzés vár, ráadásul a Lokinál új edzőnek kellene bizonyítania.

{"headTitle":"Debrecen-Vasas","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-28 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Debrecen","odds":"2.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Vasas","odds":"3.08","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Rendkívül nehéz elhelyezni a jelenlegi Lokit, és bizony az elmúlt napok eseményei sem könnyítették meg a dolgunkat. Huszti Szabolcs irányításával produkált a Loki egy közepes 45 percet Szegeden, majd jött egy szenzációs második félidő és öt lőtt gól, végül pedig szerdán a Siófok ellen esett ki majdnem a kupából a gárda, méghozzá botrányos játékkal. Látszólag semmi konzisztencia nincs a Lokinál, Dzsudzsákék hihetetlen mélységekre és magasságokra képesek. És valószínűleg ez a Kondás-éra után is így lesz. Ugyan a csapat kilóg az NB II-ből, ám csak idén 2-3 olyan meccset láttunk, hogy a gyengébb ellenfél simán lefocizta a DVSC-t.

Ami a Vasast illeti, Schindler Szabolcs együttese tovább folytatja a gigantikus hajrát az NB I-ért, habár a játék itt is hagy kívánnivalót maga után. A XIII. kerületiek az előző fordulóban a Budaörs ellen nyertek úgy 3-1-re, hogy Jova Levente hatalmas bravúrjai mentették csak meg a csapatot. Az irány azonban jó, a cél pedig egyre közelebb van az angyalföldieknek, hiszen ha most fújnák le a bajnokságot, a csapat feljutna.


Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt


Ősszel a felek 1-1-re végeztek az Illovszky-stadionban, és a kiegyenlített szorzók most is azt jelzik, bőven van esély a pontosztozkodásra. A remi egyik félnek sem lenne rossz eredmény, hiszen a Loki tartaná előnyét, míg a Vasas a lehető legnehezebb meccsen szerezne pontot. Feczesinéknek ráadásul a Loki után olyan ellenfelek jönnek, mint a Siófok, a Szolnok vagy a Szeged, amely megalapozhatja a nyugodt utolsó fordulókat.

Mindezek szellemében mi sem az undert, sem a döntetlent nem tartjuk rossz ötletnek - valószínűleg nem ez lesz a forduló leglátványosabb, legfeszültebb mérkőzése. Amennyiben a Gyirmót és a Pécs is botlik a korábbi meccsen, inkább a döntetlent ajánljuk, míg egyéb esetben kacsintgassunk az under felé.

{"headTitle":"Debrecen-Vasas","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-28 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.22","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"2.5 gól alatt","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3374883] 2021-02-28 19:30:00 DVSC - Vasas Budapestx;

Hogyan használhatod ki az ajándék fogadást (Freebet)?

 • Lépj fel a BetClic oldalára és készítsd el a regisztrációdat. 
   
 • Fizess be a számládra egy olyan összeget, amelyet megengedhetsz magadnak.
   
 • Tegyél meg egy fogadást az első befizetésed értékében legalább 1.50-es szorzóval.
   
 • Ha a fogadásod nyer, akkor a nettó nyereményt jóváírják a számládon. 
   
 • Ha a fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed volt
  .
megosztom