NB I

Ázsiai gólokra fogadunk az MTK és a Fradi örökrangadóján

  • mr.blonde

A címvédő és éllovas Ferencváros az MTK Budapest elleni rangadón javíthat a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában, miután szerdán kiesett a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében.

Fotó: MTI (archív)

A zöld-fehérek a tavaszi szezonban korántsem futballoznak olyan magabiztosan, mint ősszel, de így is hét kör óta veretlenek az élvonalban, ráadásul 14 ponttal vezetik a tabellát. Szombat este sem számíthatnak könnyű mérkőzésre, mivel a dobogós helyekért, azaz a nemzetközi kupaindulásért küzdő MTK-hoz látogatnak, amely velük ellentétben bejutott a Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé.

Az örökrangadók történetében ez lesz 218. bajnoki összecsapás, eddig 90 FTC- és 78 MTK-siker mellett 49 döntetlen született, ebben az idényben egyszer a Ferencváros győzött, egyszer pedig döntetlennel zárult a találkozó.

[3371059] 2021-02-27 19:30:00 MTK Budapest - Ferencvárosx;5

Mire érdemes fogadni? 

A bukik számaiból látható, hogy a meccs esélyese természetesen a Ferencváros, de a fogadók tétjei folyamatosan nyomják fel a zöld-fehérek szorzóját. A fogadói bizalmatlanság nem véletlen, hiszen a Fradi 2021-ben nem pörög ezer hőfokon, de mivel előnye továbbra is óriási, ezért ez is bőven belefér Rebrovéknak. 

Az MTK újoncként kiválóan helytáll egyelőre, így akár még a nemzetközi kupaindulás is összejöhet a kék-fehéreknek. Ezen a meccsen azonban nem kell, hogy nyomja a vállukat a teher, hiszen nincs mit veszíteniük, Michael Boris mester munkásságát ismerve pedig alighanem támadó felfogást kér majd játékosaitól ezen a meccsen is. 

Mi nem tartjuk kizártnak, hogy az MTK pontot csenjen a Ferencvárostól, így a Fradi győzelmét ezen a találkozón nem vennénk ki. A gólok kapcsán viszont megpróbálkoznánk egy tippel, mégpedig egy over formájában. Mivel úgy látjuk, hogy mindkét oldal eredményes lehet, így az O 2.25-ös tippet szemeltük ki, amelynek értelmében két gól esetén a tétünk felét visszakapnánk. 

{"headTitle":"MTK - Ferencváros ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-27 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 2.25 felett ","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3371059] 2021-02-27 19:30:00 MTK Budapest - Ferencvárosx;