Érdekesség

Milyen válság? Megint a bet365 tulajdonosa lett Anglia legnagyobb adózója

megosztom

2020-ban is a bet365 alapító-tulajdonosa lett Nagy-Britannia legnagyobb adózója.

Denise Coates, a bet365 igazgatója // Fotó: FT.com

Akárcsak 2019-ben, 2020-ban is a szerencsejáték-ipar egyik legnagyobb mogulja, Denise Coates lett Nagy-Britannia legnagyobb adózója a Sunday Times listája szerint. A bet365 alapítója és tulajdonosa 7,2 milliárd angol font bevétel után 573 millió fontot fizetett be a közös államkasszába, ezzel zsinórban második éve lett az Egyesült Királyság legnagyobb befizetője.

A bet365 alapítója nemcsak az államkincstárba utalta sok-sok milliót, hanem magánúton adományozott is, kereken 10 millió fontot juttatott el az angliai egészségügyi dolgozók szervezetének.

Denise Coates egyike annak a 17 angliai nagyvállalkozónak, aki 2020-ban több adót tudott befizetni, mint egy évvel korábban, a gazdasági visszaesés ellenére.

Bár a vonatkozó tárgyévre a bet365 még nem publikálta a gazdasági eredményeit, szinte borítékolható, hogy a cég tavaly is emelni tudta a bevételi számait. A 2018/19-es vizsgált időszakban a bet365 éves szinten 3 milliárd font bevételt generált, ami 10%-os növekedési volument jelentett az egy évvel korábbi kimutatáshoz képest.

A Bet365 jelenleg a világ első számú fogadóirodájának számít, a legtöbb sportfogadó játékossal rendelkezik a termek közül. Ezt elsősorban átlátható felületének, rendkívül széles sportfogadó kínálatának, speciális ajánlatainak és egyedi a játékosokat segítő funkcióinak köszönheti.

Egy korábbi szavazásunk alapján a bet365 a Hathármas olvasók kedvenc fogadóirodája.

bet365

 

megosztom