Premier League

Ezt várjuk a Leicester-Arsenaltól

  • Tomihmv

Szembemegyünk a bukmékerekkel a Rókák és az Ágyúsok hétvégi randevúján.

Nem akármilyen mérkőzéssel kezdődik a vasárnapi angol futballmaraton, hiszen a Leicester és az Arsenal méri össze tudását kora délután a King Power Stadionban.

Ha a Premier League-et vesszük alapul, a Rókák jó formában vannak, mivel az elmúlt négy bajnokijukból hármat is megnyertek (Fulham, Liverpool, Aston Villa), míg egyszer döntetlent (Wolves) játszottak, sőt még az FA Kupában is állnak. Ugyanakkor nem mehetünk el szó nélkül a hétközi égésükön, ugyanis hazai pályán sikerült kiesniük a Slavia Prahával szemben az Európa Ligából (0-2).

Az a produkció és kiesés még akkor sem mentség Brendan Rodgersék számára, ha köztudott, hogy a Leicesternél rengetegen bajlódnak sérüléssel. Vasárnap például Praet, Fofana, Morgan, Pérez és Justin is biztosan kimarad, míg Maddison játéka kérdéses, hiánya pedig komoly érvágás lenne a hazaiak számára.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


cbet

Az Ágyúsok ugyanakkor pozitív töltettel várhatják a hétvégi bajnokit, hiszen sikerült feledtetniük az egy héttel korábbi, Manchester City elleni bajnoki vereségüket. A vendégek ugyanis csütörtökön 3-2-re verték és ejtették ki a Benficát az Európa Ligában, vagyis bejutottak a legjobb 16 közé a sorozatban, ahol majd az Olimpiakosszal találkoznak.

A hétközi siker mellett kiemelendő, hogy Mikel Arteta egyedül csak Rob Holdingra nem számíthat, de ő amúgy sem számít alapembernek, vagyis az Arsenal a legjobb csapatával léphet pályára vasárnap.

A táblázaton nyolc hely és 15 pont a különbség a harmadik helyezett Leicester javára, így a bukmékereknél a hazaiak az esélyesebbek, azonban az előjeleket elnézve, bőven lehet keresnivalója a vendégeknek. Vagyis szembemegyünk a bukmékerekkel és kétesélyben, +0-s ázsiai hendikeppel (döntetlen esetén a tét visszajár) az Arsenalra fogadunk, közel kétszeres szorzón.

{"headTitle":"Leicester - Arsenal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-28 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Arsenal +0 (ázsiai hendikep)","odds":"2.01","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3411603] 2021-02-28 13:00:00 Leicester City - Arsenalx;