Tipp

Ez a négyesfogat akár másfélmillió forintot is hozhat március közepén

megosztom

Bátraké a szerencse, szokták volt mondani. Aki most ezt a tippsort megrizikózza, igen busás haszonra tehet szert.

Lóversenyzésben a 'jump season' egyik legpatinásabb eseménye a Cheltenham Festival, amelyre idén március 16 és 19 között kerül sor. A nagy pénzdíjazású, rangos versenyekre már most megköthetjük a fogadásainkat, a brit forrásunk pedig nem is tétlenkedett, összeállított egy négyesfogatot, amely igen busás megtérüléssel kecsegtet. 

A négy tippet úgynevezett Lucky 15-ben ajánlotta megjátszásra, ami azt jelenti, hogy a választott tétünk 15-szörösével küldjük csatába a szelvényt, cserébe viszont minden kombináció nyer. Ez azt jelenti, hogyha a négyből három tipp jön be, akkor ennek minden variációja fizet. 

Mi ezer forintos alaptétet választottunk, tehát összesen 15 ezerrel adtuk fel a szelvényt, így pedig egy telitalálat esetében 1 millió 472 ezer forint jöhet a konyhára.

A négy tipp közül egyről lerántjuk a leplet. 

Az egyik legjobb versenynek ígérkező Champion Hurdle-ben a brit forrás a győzelemmel visszatérő GOSHEN-re tette a voksát, aki cikkünk írásának pillanatában 5.00-ös oddson fogadható a bet365-ön. 

A maradék három tipp a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerverén futó zárt lóverseny csatornán elérhető. Ehhez néhány lépés teljesítésével bárki csatlakozhat.

 

  • 1. Csatlakozz a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez - részletekért kattints ide!
     
  • 2. Válassz egy Logibet-csomagot - bármelyiket választod, a lovis csatorna elérhető lesz számodra.
     
  • 3. A következő oldalon add meg a Discord-azonosítód, hogy hozzáférést tudjunk biztosítani számodra a zárt csatornákhoz.

 

>>> SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI ÉS LÁTNI AZ ÖSSZES LÓVERSENY-TIPPET <<<

 

 

megosztom